ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2017

Δύο νέα ξενοδοχεία Bomo CLUB για Μουζενίδη σε Αττική και Πιερία

Μέχρι το επόμενο καλοκαίρι η συλλογή Bomo CLUB θα προσθέσει δύο νέα ξενοδοχεία στην Ελλάδα. Πρόκειται για τα Olimpus Grand Resort 4 * στην Πιερία και το Calamos Beach Hotel στην Αττική, 

τα οποία μακροενοικίασε ο όμιλος Μουζενίδη.

Και τα δύο ξενοδοχεία είναι σχεδιασμένα για οικογένειες με παιδιά. Τα ξενοδοχεία Bomo CLUB, είναι πολύ δημοφιλή μεταξύ των τουριστών της Λευκορωσίας.
Υπενθυμίζεται ότι η αλυσίδα ξενοδοχείων κάτω από τον έλεγχο της εταιρείας χαρτοφυλακίου του Ομίλου Μουζενίδης βρίσκονται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδα – στη Χαλκιδική, Κρήτη, Πιερία, Αττικής, στην Εύβοια, την Αθήνα και την Κύπρο.

Σύμφωνα με την εταιρεία «Μουζενίδης Travel», η εταιρεία βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση για νέα ξενοδοχεία που πληρούν τα κριτήριά της.
Έτσι, στο εγγύς μέλλον σχεδιάζεται να ενταχθεί στην αλυσίδα ενός ακόμη ξενοδοχείου στην Ελλάδα. Επιπλέον, υπάρχει στρατηγική απόφαση για την επέκταση του δικτύου και εκτός της περιοχής της Μεσογείου και αυτή τη στιγμή γίνονται διαπραγματεύσεις με αρκετά ξενοδοχεία στη Γεωργία.