24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

LIVE | Μεγάλη Πέμπτη - Ακολουθία των Αγίων Παθών «Από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών»

Τετάρτη

Μαρτυρικό θάνατο βρήκε ένα ακόμα αρσενικό ελάφι που μπλέχτηκε σε δίχτυα στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου

Μαρτυρικό θάνατο βρήκε ένα ελάφι στη ΡόδοΜπλέχτηκε σε δίχτυα και ξεψύχησε προσπαθώντας να απελευθερωθεί

Μαρτυρικό θάνατο βρήκε ένα ακόμα αρσενικό ελάφι που μπλέχτηκε σε δίχτυα στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου, καθώς δεν έγινε αντιληπτό από κατοίκους της περιοχής, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει αβοήθητο μετά από σκληρή μάχη που έδωσε για να απελευθερωθεί.

Το νέο περιστατικό, είναι το δεύτερο που καταγράφεται στην περιοχή της Ρόδου μέσα σε χρονικό διάστημα μόλις δύο εβδομάδων και όπως εκτιμούν οι ειδικοί, το γεγονός οφείλεται στο ότι έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια ο πληθυσμός των ελαφιών της Ρόδου, με αποτέλεσμα πολλά από αυτά τα κοπάδια να αναζητούν τροφή σε τμήματα που βρίσκονται ακόμα και δίπλα σε κατοικημένες περιοχές.

Το συγκεκριμένο αρσενικό ελάφι, έμπλεξε με τα κέρατά του, σε ελαιόδιχτο στην περιοχή Αφάντου, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί. Όπως διαπίστωσαν αργότερα τα στελέχη του Δασαρχείου της Ρόδου και της Θηροφυλακής το ελάφι έδωσε σκληρή μάχη για να μπορέσει να απελευθερωθεί, πλην όμως δεν μπόρεσε να τα καταφέρει, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει αρκετές ώρες αργότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου