24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Μαφιόζικη επίθεση στη Βούλα: Στο νοσοκομείο με τραύματα από όπλο ένας άνδρας



Πριν από λίγα λεπτά σημειώθηκε περιστατικό με πυροβολισμούς στη λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου, το οποίο προκάλεσε συναγερμό στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η επίθεση σημειώθηκε..
έξω από φούρνο-ζαχαροπλαστείο, επί της οδού Ευελπίδων στη Βούλα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι δύο δράστες που επέβαιναν σε μηχανή και φορούσαν κράνη, σταμάτησαν λίγο πριν από τις 21:30 στον φούρνο και πυροβόλησαν το θύμα, που είναι Έλληνας, την ώρα που βρισκόταν σε πάρκινγκ έξω από τον φούρνο.

Το θύμα διακομίστηκε εν ζωή στο Ασκληπιείο Βούλας και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το θύμα δέχθηκε πυροβολισμούς από τον συνεπιβάτη της μηχανής, η οποία σταμάτησε δίπλα του. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και τα δύο άτομα φορούσαν κράνη.

Αμέσως μετά έφυγαν από το σημείο με μεγάλη ταχύτητα.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.


Ενέδρα θανάτου έστησαν στα Πηγαδάκια της Βούλας σε πάρκινγκ του γνωστού αρτοποιείου «Ηπειρώτισσα» στην οδό Ελευθερίας 1, δύο εκτελεστές με μοτοσυκλέτα σε οδηγό ενός τζιπ.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, μόλις ο οδηγός πήγαινε να παρκάρει το αυτοκίνητό του, εισήλθε στο χώρο στάθμευσης μια μοτοσυκλέτα η οποία ακολουθούσε το τζιπ και στην οποία επέβαιναν δύο άτομα.

Η μοτοσυκλέτα σταμάτησε δίπλα του και ο συνεπιβάτης της «γάζωσε» με συνεχείς πυροβολισμούς τον οδηγό του τζιπ και εν συνέχεια ο οδηγός της μηχανής και ο εκτελεστής τράπηκαν σε φυγή με μεγάλη ταχύτητα.

Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν περίπου στις 21.20 το βράδυ,

Το θύμα φέρει ένα τραύμα στην κοιλιακή χώρα, με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στην ζωή.

Επί τόπου έχει μεταβεί και κλιμάκιο της Ασφάλειας για να πάρει καταθέσεις από τυχόν μάρτυρες, ενώ εξίσου σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία ταυτοποίησης των στοιχείων του θύματος, με τα κίνητρα να παραπέμπουν σε ξεκαθάρισμα.

Η χώρα είναι προτεκτοράτο στυγνών δολοφόνων με συνεχή χτυπήματα στη μέση του δρόμου. Δεν είναι μόνο η επίθεση στο Στέφανο Χίο. Τους τελευταίους μήνες υπάρχουν συχνά τέτοιου είδους χτυπήματα. Αναρωτιόμαστε αν ο Χρυσοχοίδης και ο Καραμαλάκης είναι περήφανοι για αυτήν την κατάσταση.