24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Λαϊκός ξεσηκωμός στην Λέσβο...κάνουν λόγο για δημιουργία στρατοπέδου επιπέδου «πόλης» μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών σε έκταση 600 στρεμμάτων!



Υπενθυμίζεται πως φορείς στα νησιά του Αιγαίου κάνουν λόγο για δημιουργία

 στρατοπέδου επιπέδου «πόλης» μουσουλμάνων παράνομων μεταναστών, μετά από μνημόνιο με... την Ευρωπαϊκή Ένωση, γεγονός που θα ενισχύσει την ισλαμική ζώνη που δημιουργεί η κυβέρνηση σταδιακά από τον Έβρο μέχρι την Ρόδο.

Λαϊκός ξεσηκωμός στην Λέσβο με τους κατοίκους να αντιδρούν έντονα στα νέα σχέδια της κυβέρνησης για νέο μεγάλο υπερκαταυλισμό αλλοδαπών στο νησί, που έχει τόσο δοκιμαστεί από τα κύματα της παράνομης μετανάστευσης.


Όπως έχει καταγγείλει, ο Δημοτικός Σύμβουλος της Λέσβου, Παναγιώτης Βάλεσης, υπάρχει-υπήρχε πρόταση δημιουργίας “φαραωνικών” διατάσεων «δομής», «Πολυδύναμο Κέντρο», ονομάζεται στο κείμενο της συμφωνάς Μηταράκη – Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία θα σημάνει την ουσιαστική εγκαθίδρυση πλέον Μουσουλμανικού στοιχείου στη Λέσβο, σε έκταση 600 στρεμμάτων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου