24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

LIVE | Μεγάλη Πέμπτη - Ακολουθία των Αγίων Παθών «Από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών»

Τετάρτη

Οφείλω να διευκρινίσω ότι λόγω του Σαββατοκύριακου και μη λειτουργίας του πολιτικού μου γραφείου,

Προβολή εικόνας πλήρους μεγέθους
«Με αφορμή τη δήλωσή μου, πως ουδέποτε έλαβα πρόσκληση να πάρω μέρος στη σύσκεψη που προγραμματίζεται μετά από πρωτοβουλία του βουλευτή Πιερίας Γ.Αμοιρίδη με τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Ρέππα την προσεχή Τρίτη, οφείλω να διευκρινίσω τα εξής:
Η πρόσκληση σύμφωνα με όσα με διαβεβαίωσε ο συνάδελφος βουλευτής κ. Αμοιρίδης, εστάλη τις απογευματινές-βραδινές ώρες της Παρασκευής στην ηλεκτρονική διεύθυνση του πολιτικού μου γραφείου στην Κατερίνη.
Ως εκ τούτου και για αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης ή καταλογισμού πρόθεσης οφείλω να διευκρινίσω ότι λόγω του Σαββατοκύριακου και μη λειτουργίας του πολιτικού μου γραφείου, δεν ενημερώθηκα για την ύπαρξη της εν λόγω πρόσκλησης.
Όφειλα να αντιδράσω, όχι για λόγους αντιπολιτευτικούς αλλά ουσιαστικούς, όπως οφείλω με την παρούσα..ΣΗΜ......ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΣΤΑ ΕΠΙ ΣΟΥΦΛΙΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΤΟ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ....ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΤΙΖΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ...ΕΛΕΓΕ Ο ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ... ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου