ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2020

Παπαγγελόπουλος: Μεγάλη ψεύτρα και απατεώνισσα η Ελένη Ράικου


Οργισμένη αντίδραση του πρώην υπουργού κατά της πρώην εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς
«Μεγάλη ψεύτρα και απατεώνισσα» χαρακτηρίζει ....ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος την πρώην εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς, Ελένη Ράικου, με αφορμή την συνέχιση της κατάθεσης της στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής σχετικά με την υπόθεση Novartis.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης, σε δήλωση του απαντά στις αναφορές που φέρεται να έκανε η κ. Ράικου, μεταξύ άλλων, περί επιθυμίας του να καταλύσει τη δημοκρατία. Ο κ. Παπαγγελόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά: 

«Στην κα Ράϊκου αρέσει να αυτογελοιοποιείται. Σήμερα κατέθεσε, ότι εκτός από Ρασπούτιν, τρομοκράτης που βάζει βόμβες, είμαι και αρχηγός χούντας, που επιδιώκω την κατάλυση της Δημοκρατίας. Όμως για τους τραπεζικούς λογαριασμούς της άκρα του τάφου σιωπή, σε απλά ελληνικά «μούγκα στη στρούγκα»».

Ο κ. Παπαγγελόπουλος προσθέτει: «Επαναλαμβάνω άλλη μια φορά και θα το επαναλαμβάνω συνέχεια. Να ανοίξουν οι λογαριασμοί της. Να δούμε, εάν είμαι εγώ πλαστογράφος ή η κα Ράίκου μεγάλη ψεύτρα και απατεώνισσα, που ισχυρίζεται ότι πλαστογράφησα εμβάσματα φαρμακευτικών εταιρειών στους τραπεζικούς λογαριασμούς της».