24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ...ΠΟΛΥ ΣΑΠΙΛΑ...ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ....Τότε, περνάει μία κυρία που συστήνεται ως “Νάνσυ” και λέει ότι μπορεί να μεσολαβήσει να μην γίνει τρίτη μήνυση, αλλά εννοείται με το αζημίωτο.



«Είμαι επιχειρηματίας στο κέντρο της Αθήνας, που δραστηριοποιούμαι στον χώρο της εστίασης


 και θέλω να σας καταγγείλω κάτι, γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Εδώ και αρκετό καιρό κάποιοι δημοτικοί ...

αστυνομικοί έχουν κάνει δύσκολη τη ζωή φίλων, συναδέλφων μου και τους εκβιάζουν για να βγάζουν μεροκάματο.

 Κανείς δεν θέλει να καταγγείλει την κατάσταση που θα σας πω γιατί όλοι φοβούνται, αλλά εγώ αποφάσισα να σας στείλω αυτή την καταγγελία γιατί ξέρω ότι μπορείτε να βοηθήσετε.

Δύο συγκεκριμένοι άνδρες, δημοτικοί αστυνομικοί, γυρνάνε από μαγαζί σε μαγαζί και κάνουν μηνύσεις για να συμπληρώσουν οι καταστηματάρχες από δύο ο καθένας. Όπως πολύ καλά ξέρετε στις τρεις μηνύσεις γίνεται σφράγιση. 

Τότε, περνάει μία κυρία που συστήνεται ως “Νάνσυ” και λέει ότι μπορεί να μεσολαβήσει να μην γίνει τρίτη μήνυση, αλλά εννοείται με το αζημίωτο. Αν κάποιος δεν της δώσει χρήματα μετά από λίγες μέρες, ως δια μαγείας, έρχονται πάλι οι δημοτικοί και κάνουν την τρίτη μήνυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου