24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Σφοδρή κακοκαιρία στη Ρόδο - Αγνοούνται τρία άτομα

Τρία άτομα αγνοούνται στη Ρόδο, η οποία από νωρίς το απόγευμα πλήττεται από σφοδρή κακοκαιρία με καταρρακτώδεις βροχές... που έχουν προκαλέσει σοβαρές υλικές ζημιές σε περιοχές του νησιού.\


     


Χαρακτηριστικά κάτοικοι του νησιού μιλούν για την περιοχή της Ανάληψης, όπου χείμαρρος παρέσυρε αυτοκίνητα και άλλα αντικείμενα στο πέρασμά του. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δρόμοι...
από το Φαληράκι μέχρι την Κρεμαστή έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ στην πόλη της Ρόδου δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό χάος από την καταρρακτώδη βροχή.

                             
Λόγω της κακοκαιρίας πολλές περιοχές του νησιού έμειναν χωρίς ρεύμα, καθώς οι κεραυνοί έθεσαν εκτός λειτουργίας πολλές γραμμές. Επίσης, πολλά υπόγεια σπιτιών και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει. Το rodiaki, κάνει λόγο για τρεις αγνοούμενους αναφέροντας σε σχετικό ρεπορτάζ τα εξής: «Τρία άτομα αγνοούνται αυτή την ώρα σε ολόκληρη τη Ρόδο, εξαιτίας της πρωτοφανούς κακοκαιρίας που έπληξε το νησί μας.

 Σύμφωνα με όσα αποκάλυψαν μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ αυτόπτες μάρτυρες, παρασύρθηκαν στη γέφυρα της Κρεμαστής δύο άτομα που βγήκαν απο το αυτοκίνητό τους για να γλιτώσουν κι ένα ακόμα άτομο στην περιοχή της Αρχαγγέλου. Τα δύο άτομα στην Κρεμαστή, ήταν εκπαιδευτικοί που επέβαιναν μαζί με έναν ακόμα συνάδελφό τους σε όχημα με κατεύθυνση απο το Παραδείσι προς την Κρεμαστή.

 Όταν έφτασαν στο ποτάμι και άρχισε να παρασύρεται το όχημά τους, βγήκαν από αυτό και οι τρεις για να σωθούν. Επρόκειτο για έναν 50χρονο μια 30χρονη και έναν ακόμα 30χρονο άνδρα εκπαιδευτικοί και οι τρεις στο ίδιο σχολικό συγκρότημα. Η πυροσβεστική κατάφερε να σώσει τον έναν από αυτούς, ενώ ο 50χρονος με την 30χρονη δασκάλα, παρασύρθηκαν και τα ίχνη τους αγνοούνται μέχρι αυτή την ώρα.


 Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα για τον εντοπισμό των δύο εκπαιδευτικών στην Κρεμαστή. Στην Αρχάγγγελο όχημα επίσης αναφέρθηκε ότι παρασύσθηκε στο οποίο επέβαινε ένα άτομο!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου