24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Η μεγάλη μέρα έφτασε!


 Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει το μεγαθήριο, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Απόψε στις 21:45 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (ζωντανή γραπτή περιγραφή από το woop.gr), ο Ολυμπιακός ...
αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πιο σημαντικό ματς της, μέχρι τώρα, χρονιάς για... την φάση των "16" του Champions League!

 Οι ερυθρόλευκοι είναι πανέτοιμοι γι την εν λόγω πρόκληση και θέλουν να δώσουν στον κόσμο τους ακόμη μια χαρά. Γνωρίζουν ότι με την... ώθησή τους θα έχουν ακόμη έναν "παίκτη" στο πλευρό τους απέναντι σε ένα μεγαθήριο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου όπως η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες.

 Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι πρωταθλητές Ελλάδας αναμένεται να παραταχθούν σε σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα κάτσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο και Χολέμπας. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Εντινγκά και Μανιάτης, με τον Κάμπελ και τον Πέρεζ (ή τον Φουστέρ) στα πλάγια.

 Ο "Τσόρι" θα παίξει πίσω από το μόνο προωθημένο, Ολαϊτάν. Την αποστολή συμπληρώνουν οι: Μέγιερι, Παπαδόπουλος, Μπονγκ, Σάμαρης, Μασάντο, Βαλντές και Βέργος. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Σιόβας και Σαβιόλα. Από την άλλη, η Μάντσεστερ θα παραταχθεί με τους Ντε Χέα κάτω από τα δοκάρια και τους Σμόλινγκ, Βίντιτς, Φέρντιναντ και Εβρά να αποτελούν την αμυντική τετράδα.

 Αμυντικοί μέσοι είναι οι Φλέτσερ και Κάρικ, με τον Βαλέντσια και τον Καγκάβα ή τον Γιάνγκ να είναι στα πλάγια. Ο Ρούνεϊ θα βρίσκεται πίσω από τον Φαν Πέρσι που θα είναι μόνος στην επίθεση των. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λίντεγκααρντ, Ράφαελ, Μπίτνερ, Γκιγκς, Νάνι, Γιανουζάι, Κλέβερλι, Φελαϊνί, Γουέλμπεκ και Ερνάντες.

 Διαιτητής του εν λόγω ματς είναι ο ο Ιταλός Τζιανλούκα Ρόκι μαζί με τους συμπατριώτες του Ντι Λιμπερατόρες, Καριολάτο (οι πλάγιοι) και τους Ματζιολέρι και Βαλέρι (πίσω από τις εστίες). woop.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου