24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

LIVE | Μεγάλη Τετάρτη - Ακολουθία του Νιπτήρος «Από τον Ιερό Ναό Παναγίας Παντοβασιλίσσης, Ραφήνα»

Τρίτη

Επίσκεψη Αφροδίτης Αλ Σάλεχ στο Ηράκλειο Κρήτης



​Την Κυριακή 4 Μαΐου και την Δευτέρα 5 Μαΐου, η υποψήφια ευρωβουλευτής με την Ελιά-Δημοκρατική Παράταξη, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ επισκέφθηκε το Ηράκλειο Κρήτης.
Την πρώτη μέρα της ..επίσκεψης της, η κα. Αλ Σάλεχ συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη στο κέντρο του Ηρακλείου στην γνωστή Πλατεία Λιονταριών, όπου και συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για την Ευρώπη και τις Ευρωεκλογές.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υφυπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Βασίλη Κεγκέρογλου και με στελέχη του ΠΑΣΟΚ με τους οποίους συζήτησαν για την πολιτική επικαιρότητα.

Στο Ηράκλειο η κα. Αλ Σάλεχ συναντήθηκε επίσης με την πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κ. Μαρία Σκραφνάκη με την όποια επισκέφθηκαν την αγορά της πόλης και συνομίλησαν με πολίτες.

Το βράδυ της Κυριακής η κα. Αλ Σάλεχ βρέθηκε με καλή παρέα, συντρόφους και φίλους στην ταβέρνα του Ονήσιμου στα Πεζά Ηρακλείο.
Την Δευτέρα 5 Μαΐου, η κα. Αλ Σάλεχ επισκέφθηκε τον Σύνδεσμο Μόνιμων Εργατών Λιμένος Ηρακλείου και στη συνέχεια βρέθηκε στην Δημοτική Ενότητα Νέας Αλικαρνασσού.

Τέλος, η κα. Αλ Σάλεχ συναντήθηκε με τον ευρωβουλευτή ΠΑΣΟΚ κ. Σπύρο Δανέλλη με τον οποίο πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Πεζών Ηρακλείου Κρήτης η οποία δραστηριοποιείται με δύο βασικά προϊόντα, κρασί και ελαιόλαδο και αποτελεί πρότυπη οργάνωση στον αγροτοσυνεταιριστικό χώρο από το 1933.
Αύριο Τρίτη 6 Μαΐου η κα. Αλ Σάλεχ θα μεταβεί στο Ρέθυμνο και την Τετάρτη 7 Μαΐου θα επισκεφθεί τα Χανιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου