24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Τραγωδία....Πάνω από 700 οι νεκροί στο Νεπάλ μετά τον σεισμό των 7,9 Ρίχτερ




Εικόνα βιβλικής καταστροφής παρουσιάζει το Νεπάλ μετά τον πολύ ισχυρό σεισμό μεγέθους 7,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που έπληξε το πρωί του Σαββάτου τη χώρα, με τις τελευταίες πληροφορίες από τα διεθνή πρακτορεία  ειδήσεων ....να αναφέρουν ότι ο αριθμός των νεκρών ξεπερνά τους 700, ενώ αδιευκρίνιστος παραμένει ο αριθμός των τραυματιών αλλά και των εγκλωβισμένων που βρίσκονται μέσα σε κτίρια που κατέρρευσαν.


Σπίτια και καταστήματα έχουν μετατραπεί σε ερείπια, ενώ στους δρόμους της πρωτεύουσας Κατμαντού ακούγονται φωνές και θρήνοι. Μια 15χρονη σκοτώθηκε κοντά στα σύνορα με την Ινδία όταν καταπλακώθηκε από τον τοίχο ενός σπιτιού που κατέρρευσε, ενώ άλλο ένα κορίτσι έχασε τη ζωή του όταν έπεσε επάνω του ένα άγαλμα, στο πάρκο μιας κωμόπολης έξω από το Κατμαντού, μετέδωσε το κρατικό ραδιόφωνο της χώρας.

Το Reuters μετέδωσε ότι στην πρωτεύουσα κατέρρευσε ένας πύργος του 19ου αιώνα και από τα συντρίμμια του έχει ανασυρθεί νεκρός ένας άνθρωπος. Ο Πύργος Νταράρα, που χτίστηκε το 1832, υπήρξε ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά αξιοθέατα της πόλης. Ήταν ανοιχτός για το κοινό εδώ και δέκα χρόνια και στον όγδοο όροφό του είχε ένα μπαλκόνι από όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να θαυμάσουν τη θέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου