24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Παγκόσμιος πρωταθλητής στους κρίκους ο Λευτέρης Πετρούνιας






Ο Λευτέρης Πετρούνιας επανέλαβε την άπταιστη εμφάνιση του προκριματικού και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ενόργανης γυμναστικής...
που συνεχίζεται στη SSE Hydro Arena της Γλασκόβης, πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του και ταυτόχρονα μία από τις σημαντικότερες στην ιστορία της ελληνικής γυμναστικής.



Ο 25χρονος σπεσιαλίστας των κρίκων επιβεβαίωσε τα προγνωστικά στην “SSE Hydro Arena”, όπου εντυπωσίασε τους 12.500 θεατές και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγαπημένο του όργανο με 15,800 βαθμούς (βαθμός δυσκολίας: 6,800, βαθμός εκτέλεσης: 9,000).

Πίσω από τον αθλητή του Δημήτρη Ράφτη τερμάτισαν οι δύο Κινέζοι αντίπαλοί του, οι οποίοι είχαν τα προγράμματα με τον υψηλότερο συντελεστή δυσκολίας: Ο Χάο Γιόου με 15,733 βαθμούς και ο περσινός παγκόσμιος πρωταθλητής Γιανγκ Λιου με 15,700 β.. Ωστόσο, ο Έλληνας πρωταθλητής είχε την καλύτερη εκτέλεση, για άλλη μια φορά, όπως είχε συμβεί και στον προκριματικό του αγωνίσματος, όπου είχε υπερισχύσει με 15,900 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου