24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

.... δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ..Πώς διαμορφώνεται το νέο πολιτικό σκηνικό – Το μεγάλο προβάδισμα της Ν.Δ. και η μεγάλη έκπληξη στα μικρά κόμματα!




Το νέο πολιτικό τοπίο όπως διαμορφώνεται μετά την ψήφιση των σκληρών μέτρων από την κυβέρνηση και τη συμφωνία του Eurogroup καταγράφει η δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ...
που παρουσίασε ο ΣΚΑΪ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.


Στην πρόθεση ψήφου η Ν.Δ. διατηρεί μεγάλο προβάδισμα 8 μονάδων με 25,5% έναντι 17,5% του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθούν

ΧΑ με 7%,

ΚΚΕ με 5,5%,

Δημ. Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ) με 4,5%,

Ένωση Κεντρώων με 4%,

Ποτάμι με 2% και

ΑΝΕΛ με 2%.

Ιδιαίτερη έκπληξη αποτελεί το ποσοστό της Πλεύσης Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου με 2.5% ενώ μόλις 1% συγκεντρώνει η Λαϊκή Ενότητα του Π. Λαφαζάνη και η Εθνική Ενότητα των Καρατζαφέρη – Μπαλτάκου

Στην παράσταση νίκης το προβάδισμα της Ν.Δ. είναι μεγάλο αφού το 54% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι στις επόμενες εκλογές θα κερδίσει τις εκλογές, ενώ μόλις το 19,5% πιστεύει σε νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ό,τι αφορά την πορεία της χώρας, το 80,5% των Ελλήνων πιστεύει πως τα πράγματα κινούνται προς την λάθος κατεύθυνση και ότι η παρούσα κυβέρνηση δεν θα καταφέρει να βγάλει την χώρα από το μνημόνιο ακόμη κι αν εξαντλήσει την τετραετία.

Σχεδόν 9 στους 10 Έλληνες είναι δυσαρεστημένοι από τις επιδόσεις της κυβέρνησης, το ίδιο κλίμα επικρατεί και στην δεξαμενή του ΣΥΡΙΖΑ, αφού 7 στους 10 ψηφοφόρους της αριστερής παράταξης δεν είναι ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση που εξέλεξαν. Ωστόσο το 44% προτιμά η συγκυβέρνηση να ολοκληρώσει την τετραετία ενώ, στον αντίποδα, το 41% επιθυμεί την διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

Για τις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, το 72% των ερωτηθέντων θεωρεί πως οι διαβουλεύσεις καθυστέρησαν με αρνητικές επιπτώσεις για την χώρα και το 41% εκτιμά ότι οι αποφάσεις που ελήφθησαν στο τελευταίο Eurogroup είναι αρνητικές για την Ελλάδα.

Απαισιοδοξία επικρατεί και σε ό,τι αφορά τα οικονομικά, αφού το 74% προβλέπει ότι η κατάσταση των νοικοκυριών θα χειροτερεύσει μέσα στους επόμενους 12 μήνες.
pamak_prothesi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου