Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Τρίτη, 21 Ιουνίου 2016

Στο λιμάνι της Σούδας το αεροπλανοφόρο ΤρούμανΤο πλοίο ενώνεται με το αντιτορπιλικό USS Gonzalez (DDG 66), που βρίσκεται αγκυροβολημένο ήδη στον κόλπο της Σούδας 

Τέσσερα πλοία από την αρμάδα πλοίων Χάρι Τρούμαν καταπλέουν ..
σε ελληνικά λιμάνια με σκοπό τη σύσφιγξη των σχέσεων ΗΠΑ - Ελλάδας. Το αεροπλανοφόρο USS Harry S. Truman (CVN 75) έφτασε σήμερα στον κόλπο της Σούδας καταπλέοντας στην προβλήτα Κ14, το αντιτορπιλικό USS Bulkeley (DDG 84) στη Σαντορίνη, ενώ από χθες έφτασε στη Ρόδο το καταδρομικό USS Anzio (CG 68). 
Τα πλοία ενώνονται με το αντιτορπιλικό USS Gonzalez (DDG 66), που βρίσκεται αγκυροβολημένο στον κόλπο της Σούδας.Όπως είπε ο υποναύαρχος Bret Batchelder, διοικητής της Carrier Strike Ομάδας 8: «Οι επισκέψεις στα λιμάνια επιτρέπουν μια αμοιβαία, αυξημένη κατανόηση του πολιτισμού και τη δημιουργία μιας εταιρικής σχέσης, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί σε σειρά από περιβάλλοντα»Οι ναυτικοί σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει, θα συμμετάσχουν σε κοινωνικές δράσεις, συμπεριλαμβανομένης της αποκατάστασης ενός δημοτικού ιατρείου και μιας παιδικής χαράς.