24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στη Ρόδο, εκκενώθηκε το χωριό Απολακκιά



 Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες των πυροσβεστών να ελέγξουν την φωτιά στο χωριό Απολακκιά το οποίο έχει εκκενωθεί.Ανεξέλεγκτη λόγω των ισχυρών ανέμων....
μαίνεται η πυρκαγιά που ξέσπασε το πρωί του Σαββάτου στο νότιο τμήμα της Ρόδου στην περιοχή ανάμεσα στο μοναστήρι του Ασώματου και στο Φράγμα της Απολακκιάς.

Οι φλόγες γλείφουν το χωριό Απολακκιά και για προληπτικούς λόγους όπως ανέφερε στη Ροδιακή ο αντιδήμαχος Γιώργος Πόκκιας εκκενώνεται το χωριό .

Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά έφτασε μέχρι την πλατεία του χωριού ενώ στο διάβα της έκαψε περιμετρικά σταύλους και γεωργικά μηχανήματα.


Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι επίκειται και προληπτική εκκένωση του χωριού Ιστριου ενώ η φωτιά κατευθύνεται και προς το Σκιάδι.


Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων - επιχειρούν 38 πυροσβέστες με 13 οχήματα, 30 άτομα πεζοπόρο,10 ΟΤΑ, τέσσερα αεροσκάφη και τέσσερα επανδρωμένα οχήματα - δυσχεραίνουν οι άνεμοι έως και 7 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου