24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΜΕΓΑΡΑ, ΚΡΗΤΗ, ΚΟΡΙΝΘΟ



Παραμένει και σήμερα σε εξέλιξη η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το μεσημέρι σε δασική και χορτολιβαδική έκταση στην περιοχή Άκρες Μεγάρων, κοντά στο πεδίο βολής, στους..
πρόποδες του όρους Πατέρα, χωρίς να απειλεί κατοικημένη περιοχή.

Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 70 πυροσβέστες με 25 οχήματα και δύο ομάδες πεζοπόρων, ενώ από αέρος ρίψεις νερού επιχειρούν δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα.

Ως υπαίτιος για τη φωτιά συνελήφθη χθες, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ένας 52χρονος. Ο συλληφθείς οδηγείται την Τρίτη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, με την κατηγορία του εμπρησμού από αμέλεια. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στη διάρκεια αγροτικών εργασιών άναψε φωτιά, η οποία του ξέφυγε.

Στο μεταξύ, στις φλόγες τυλίχθηκε στις 2.10 τη νύχτα έκταση χορτολιβαδική έκταση στα Χάρκια Ρεθύμνου. Επί τόπου βρίσκονται 14 οχήματα με 30 πυροσβέστες, 12 άτομα πεζοπόρου τμήματος κι ένα ελικόπτερο. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Και στη Χερσόνησο Ηρακλείου, στην Τοπική Κοινότητα Ποταμιών, στις 07.25 της Τρίτης εκδηλώθηκε πυρκαγιά, που κατακαίει δασική έκταση. Επιχειρούν να τη σβήσουν 10 οχήματα με μ24 πυροσβέστες και 11 άτομα πεζοπόρου τμήματος.

Την ίδια ώρα, μαίνεται από τις 09.00 της Τρίτης δασική πυρκαγιά στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας. Εννέα οχήματα με 25 πυροσβέστες έχουν αναλάβει το έργο της πυρόσβεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου