24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Τους "τσάκωσαν" στα Μάλγαρα να μεταφέρουν 8 κιλά ηρωίνη από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη



Πρόκειται για δύο Έλληνες ηλικίας 20 και 17 ετών (άνδρας – γυναίκα αντίστοιχα) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων.Ένα ακόμη πλήγμα κατά της οργανωμένης διακίνησης ψυχοτρόπων ουσιών, επέφεραν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συλλαμβάνοντας, δύο άτομα, τα οποία εντάσσονται σε σχετικό κύκλωμα, κατέχοντας συγκεκριμένο ρόλο.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ στα διόδια των Μαλγάρων, σε έρευνα που διενεργήθηκε με την καταλυτική συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που επέβαιναν οι δύο συλληφθέντες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• επιμελώς κρυμμένα, (17) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (8) κιλών και (621) γραμμαρίων,

• δύο κινητά τηλέφωνα, με τα οποία πραγματοποιούσαν τις παράνομες συναλλαγές τους και

• το χρηματικό ποσό των (600) ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Aπό την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες, στο πλαίσιο του κυκλώματος, κατείχαν το ρόλο της μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών από την πόλη της Αθήνας στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Να σημειωθεί ότι κατά την περασμένη μόνο εβδομάδα, η παραπάνω Υπηρεσία, εξιχνίασε επιπλέον, τέσσερις (4) σημαντικές υποθέσεις (ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ), συλλαμβάνοντας (13) συνολικά άτομα και κατάσχοντας μεταξύ άλλων, δενδρύλλια κάνναβης, ποσότητες κάνναβης (κατεργασμένης και ακατέργαστης), κοκαΐνης, ηρωίνης κ.α. ουσιών. 

Οι παραπάνω συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον των αρμόδιων Δικαστικών Αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου