24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Ένας στρατός που… ούτε πραξικόπημα δεν μπορεί να κάνει


Δηλαδή εσείς… δεν το σκέφτεστε; Ο πανίσχυρος, ικανός και μάχιμος τουρκικός στρατός, αποδείχτηκε μέσα σε μερικές ώρες, ο μοναδικός στρατός στον κόσμο που… ούτε ένα πραξικόπημα δεν μπορεί να κάνει.

Οι άλλοτε πανίσχυρες Ένοπλες Δυνάμεις της Τουρκίας, ευνουχισμένες και ξεδοντιασμένες
μετά από πολλά χρόνια… ρουσφετιών με το καθεστώς Ερντογάν, προκειμένου να αποφύγουν την αποστράτευση, έγραψαν Ιστορία. Τόσο για τη γειτονική χώρα, όσο και… γενικότερα.

Θυμάστε εσείς ποτέ, να επιχείρησαν στρατιωτικοί πραξικόπημα, και να κατέληξαν να συλληφθούν οι ίδιοι, μέσα σε λίγες ώρες; Ειδικά για την ιστορική μνήμη της Τουρκίας,τα γεγονότα των τελευταίων ερών αποκτούν σκανδαλιστικό περιεχόμενο.

Απ’ την άλλη βέβαια, είναι επίσης αυτονόητο ότι ο Ταγίπ Ερντογάν αξίζει μιας μεγάλης και βαθιάς υπόκλισης. “Κέντησε”, με τους χειρισμούς του. Από την πρώτη στιγμή που κάλεσε τους πολίτες να βγουν στο δρόμο, μέσω τηλεφώνου.

Και τον άκουσαν. Όσο κι αν έχει δεινοπαθήσει η Τουρκία τα τελευταία χρόνια, στα χέρια ενός ηγέτη που δεν είναι ακριβώς και… φανατικός της Δημοκρατίας.

 Η Μαρίκα Λυσιάνθη είναι ψυχολόγος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου