24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

......σύγκρουση ανάμεσα στον Νίκο Παππά και τον Άδωνι Γεωργιάδη..... ο A. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «φασίστα» τον υπουργό Επικρατείας, με αφορμή το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.




Δριμεία σύγκρουση ανάμεσα στον Νίκο Παππά και τον Άδωνι Γεωργιάδη ξέσπασε με αφορμή τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας για τις τηλεοπτικές άδειες. Σε συνέντευξή του
στα «Παραπολιτικά 90.1 FM», ο...A. Γεωργιάδης χαρακτήρισε «φασίστα» τον υπουργό Επικρατείας, με αφορμή το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.

Απαντώντας στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, ο Νίκος Παππάς με δήλωσή του εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον κ. Γεωργιάδη, αναφέροντας:

Σήμερα, το πρωί, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφερόμενος στη διαδικασία νόμιμης αδειοδότησης των τηλεοπτικών σταθμών, με αποκάλεσε "φασίστα. Το γελοίο του πράγματος είναι προφανές, καθώς αυτή η κατηγορία εκτοξεύεται από έναν περήφανο φίλο του Στυλιανού Παττακού.

Ο υπουργός Επικρατείας τονίζει ότι «η ουσία βρίσκεται στην επίσημη θέση της ΝΔ», υπογραμμίζοντας πως «αν καλύπτει τον αντιπρόεδρο της, σημαίνει ότι δεν έχει κανένα όριο στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί την ανομία, τη διαπλοκή και την ασυδοσία στο τηλεοπτικό τοπίο».

«Οι πολίτες, ακόμα και αυτοί της συντηρητικής παράταξης, ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους», προσθέτει ο κ. Παππάς.

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του εκτόξευσε «πυρά» στον Άδωνι Γεωργιάδη για την ίδια συνέντευξη, καθώς ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ισχυρίστηκε πως στην κυβέρνηση «τα παίρνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου