24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Ενημερώθηκε από την ΕΥΠ για την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία ο Αλ. Τσίπρας...



Ενημέρωση από τον διοικητή της ΕΥΠ έλαβε στις 22.30 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σχετικά με την απόπειρα πραξικοπήματος...
στην Τουρκία.
Ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τον διοικητή της ΕΥΠ να ενημερώσει και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ακολούθως, ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Η κυβέρνηση σημειώνει ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις με προσοχή και ψυχραιμία...
Πυροβολισμοί στην Άγκυρα, τανκς στους δρόμους και στο αεροδρόμιο Ατατούρκ - Στρατιωτικά αεροσκάφη και...
ελικόπτερα πραγματοποιούν πτήσεις - Έκλεισαν δύο γέφυρες στον Βόσπορο - Οι Αρχές μπλόκαραν Facebook, Twitter και YouTube, ενώ έκλεισε και η κρατική τουρκική τηλεόραση.
Δραματικές εξελίξεις στην Τουρκιά όπου είναι σε εξέλιξη στρατιωτικό πραξικόπημα, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του αργά το βράδυ της Παρασκευής ο πρωθυπουργός της Τουρκίας Μπινάλι Γιλντιρίμ.

Πριν από λίγο ο τουρκικός στρατός ανακοίνωσε ότι ανέλαβε την εξουσία, ενώ τανκς βρίσκονται στους δρόμους της Άγκυρας και στο αεροδρόμιο Ατατούρκ στην Κωνσταντινούπολη, όπου έχουν διακοπεί οι πτήσεις.

Επίσης, στρατιωτικά αεροσκάφη και ελικόπτερα πραγματοποιούν πτήσεις πάνω από την πρωτεύουσα της Τουρκίας, ενώ νωρίτερα πυροβολισμοί ακούστηκαν στην Άγκυρα.

Το πρακτορείο ειδήσεων Ντογάν μεταδίδει τώρα την πληροφορία ότι μεγάλος αριθμός ασθενοφόρων βρίσκεται αυτή τη στιγμή μπροστά από το γενικό επιτελείο ενόπλων δυνάμεων στην Άγκυρα.

Οι αρχές μπλόκαραν Facebook, Twitter και YouTube, ενώ έκλεισε και η κρατική τουρκική τηλεόραση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου