24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Συνελήφθη ως πραξικοπηματίας ο αρχηγός του τουρκικού στόλου



Το Γιαβούζ είναι εν όρμω στο ναύσταθμο Γκολτσούκ - Εκτός από τον αρχηγό του τουρκικού στόλου ως πραξικοπηματίες έχουν συλληφθεί σχεδόν όλοι οι διοικητές των σχηματισμών του Έβρου και του Αιγαίου

Με την κατηγορία ότι συμμετείχε στο πραξικόπημα για την ανατροπή της τουρκικής κυβέρνησης έχουν συλληφθεί μέχρι αυτή την ώρα 1.563 Τούρκοι αξιωματικοί, μεταξύ των οποίων ο αρχηγός του τουρκικού στόλου και σχεδόν όλοι οι δοικητές των σχηματισμών του Έβρου και του Αιγαίου. 

Τις τελευταίες ώρες, στο πλαίσιο της επιχείρησης εκκαθάρισης των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων που έχει εξαπολύσει ο Ταγίπ Ερντογάν συλλαμβάνονται οι διοικητές των τουρκικών ναυστάθμων με την κατηγορία ότι συμμετείχαν στη συνωμοσία για την ανατροπή της κυβέρνησης. 

Ο αρχηγός του τουρκικού στόλου, που προαλειφόταν και για αρχηγός του τουρκικού πολεμικού ναυτικού, συνελήφθη από τις δυνάμεις που είναι πιστές στον πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν, ενώ βρισκόταν πάνω στη φρεγάτα Γιαβούζ η οποία βρίσκεται εν όρμω στο ναύσταθμο του Γκολτσούκ. 

Από λάθος, στην αρχή μεταδόθηκε η πληροφορία ότι ο αρχηγός του τουρκικού στόλου βρίσκεται όμηρος στα χέρια των στασιαστών που έχουν καταλάβει την τουρκική φρεγάτα Γιαβούζ. 

Η πραγματικότητα είναι ότι ο αρχηγός του τουρκικού στόλου κατηγορείται ότι συνεργάστηκε με τους πραξικοπηματίες. 

Παραλλήλως, ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι την ίδια ώρα οι δυνάμεις ασφαλείας που παραμένουν πιστές στην τουρκική κυβέρνηση και στον Ερντογάν αναζητούν τον αρχηγό της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας και του αρχηγείου της τουρκικής τακτικής αεροπορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου