24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Αλεξανδρούπολη... Τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο προσγειώθηκε εκτάκτως. Ζήτησαν πολιτικό άσυλο




Τουρκικό στρατιωτικό ελικόπτερο Blackhawk προσγειώθηκε στηνΑλεξανδρούπολη. Το οχταμελές πλήρωμα το οποίο πρόκειται για στασιαστές που συμμετείχαν στο πραξικόπημαγια επικαλέστηκε βλάβη...

Οι 8 στρατιωτικοί επιβαίνοντες σύμφωνα με πληροφορίες ζητούν πολιτικό άσυλο από την Ελλάδα.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, τα μέλη του πληρώματος οδηγήθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης.

ΓΕΕΘΑ: Προγραμματίζεται η άμεση επιστροφή στη Τουρκία

«Αναφορικά με το περιστατικό προσγείωσης τουρκικού στρατιωτικού ελικοπτέρου τύπου Black Hawk στο αεροδρόμιο Αλεξανδρουπόλεως στις 11:51 της 16/7, σας γνωρίζεται ότι προγραμματίζεται η άμεση επιστροφή του στην Τουρκία και η εξέταση από τις αρμόδιες αρχές αιτημάτων ασύλου των επιβαινόντων σε αυτό», επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Εκπροσώπου Τύπου του ΓΕΕΘΑ.

Τσαβούσογλου: «Ζητήσαμε την άμεση έκδοση των οκτώ προδοτών»

«Ζητήσαμε την άμεση έκδοση των οκτώ προδοτών οι οποίοι έχουν καταφύγει με ελικόπτερο στην Ελλάδα» αναφέρει σε μήνυμά του στο «twitter» ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν εδώ και λίγη ώρα την πληροφορία περί προσγείωσης τουρκικού ελικοπτέρου στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, που μετέφερε επτά ένστολους και έναν πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου