24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Oι Κρατικοδίαιτοι Ελληνες Επιχειρηματίες Κόλακες του Τσίπρα


Στην συνέχεια τοποθετούν το βραβείο-αγαλματίδιο αξίας 3,5 ευρώ στην πλάτη του γραφείου τους

Γράφει ο Bill Gates

Μάλιστα η ειρωνεία της υπόθεσης είναι ότι στο πρώτο εξάμηνο κάθε έτους οι εγχώριοι επιχειρηματίες
παίρνουν σχεδόν όλοι ένα βραβείο για τις επιτυχίες του κατέγραψαν στην διάρκεια του παρελθόντος έτους. Υπάρχει μια πραγματική έκρηξη της εγχώριας οικοτεχνίας βραβεύσεων.

Ο Καλύτερος νέος επιχειρηματίας της Χρονιάς, ο Καινοτόμος Επιχειρηματίας της Χρονιάς, ο Μεγαλύτερος Επιχειρηματίας της Χρονιάς, η Μεγαλύτερη Εξαγωγική Εταιρία της Χρονιάς, ο Καλοχτενισμένος Επιχειρηματίας της Χρονιάς, ο Βιομήχανος του 2015 και πάει λέγοντας.

Είναι δε τόσα τα βραβεία και ο Επιχειρηματίας της Κωλοπετινίτσας δύσκολα δεν θα βραβευθεί με το αντίστοιχο αγαλματίδιο. Στην συνέχεια τοποθετούν το βραβείο-αγαλματίδιο αξίας 3,5 ευρώ στην πλάτη του γραφείου τους και φωτογραφίζονται με αυτό.

Φυσικά δεν ανήκουν όλοι οι Ελληνες επιχειρηματίες, βιομήχανοι και εφοπλιστές σ΄αυτή την κατηγορία. Υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι οι οποίοι προφανώς απέχουν από την ετήσια συνάντηση του ΣΕΒ.

Στην τελευταία φίλος δημοσιογράφος που παρακολούθησε την συνάντηση είχε τον εξής διάλογο με βιομήχανο την μέρα που ο πρωθυπουργός Τσίπρας καταχειροκροτήθηκε από τους Ελληνες βιομηχάνους.

-Καλά όλοι εσείς δεν ντρέπεστε να χειροκροτείτε τον Τσίπρα ο οποίος σάς βάζει τέτοιους εξοντωτικούς φόρους;

Η απάντηση του βιομήχανου άφησε ξερό τον δημοσιογράφο με την αφοπλιστική ειλικρίνειά της

...Μα κι εμείς κρατικοδίαιτοι είμαστε. Εχουμε εξάρτηση από το κράτος…

Τελικώς το μόνο βραβείο που δεν εδόθη στους Ελληνες επιχειρηματίες είναι το βραβείο Ο Επιχειρηματίας που μετέφερε στον πλέον ασφαλή (εκτός Ελλάδας) προορισμό τα λεφτά που εξασφάλισε από τις μπίζνες με το νοσηρό ελληνικό δημόσιο.

Αυτό θα ήτο ένα βραβείο με σημασία…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου