24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Τι έφτιαξαν αυτοί οι τύποι απ' την Κατερίνη (με μόνο 100 ευρώ!)



Μου το πούλησαν ως εξής: "ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΣΕ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΕΠΙΠΕΔΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ" και δεν τόλμησα να πατήσω το play, σίγουρος ότι θα δω κάτι τελείως ντροπιαστικό. Τελικά το πάτησα, και παρότι Χόλιγουντ ..
δεν είναι, έχουμε να κάνουμε με πολύ ταλαντούχα άτομα, και στο γύρισμα ταινιών

και στο μοντάζ /post production. Λέγονται Vatoum Productions κι έχουν γυρίσει, -σχεδόν καρέ-καρέ!- μια απίστευτα δύσκολη σκηνή απ' το Kingsman που αργεί να πάρει μπρος, αλλά όταν παίρνει είναι απλά άψογη. Μας λένε οι ίδιοι: «4 μέρες, 37 ώρες, μπάτζετ μόλις 100 ευρώ, μια Canon 550d, και μια ομάδα απ' την Κατερίνη Πιερίας. Ήταν πρόκληση για μας το να φτιάξουμε ένα βίντεο με σκηνή απ' την αγαπημένη μας ταινία. Έπρεπε να πειραματιστούμε

 με διάφορα, μένοντας ταυτόχρονα πιστοί στην αυθεντική ταινία. Ένα απ' αυτά που μας έμειναν πιο πολύ είναι το ζαχαροπότηρο. Το φτιάξαμε μόνοι μας και έπρεπε να μιμηθούμε το σπάσιμο αληθινού γυαλιού στο κεφάλι του Διονύση. Υπήρχε πολύ σασπένς στο σετ εκείνη τη μέρα, μιας και είχαμε μόνο μία ευκαιρία για να γυρίσουμε τη σκηνή με το ψεύτικο ποτήρι.» 

 Δεν μπορώ καν να φανταστώ τι θα γυρίσουν στη συνέχεια, ειδικά αν προσπαθήσουν να φτιάξουν μια μεγάλου μήκους ταινία και αν έχουν πάνω από 100 ευρώ. Μόλις μάθω κάτι, θα ενημερώσω ;) Πηγή: 


ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου