24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Κατερίνη.....Συνελήφθη η μητέρα του βρέφους 3 ημερών που βρέθηκε σε φωταγωγό






Η 26χρονη Αλβανίδα παραδέχθηκε ότι έφερε στον κόσμο το μωράκι πριν από τρεις ημέρες... αλλά δεν έχει εξηγήσει πώς και γιατί βρέθηκε στον φωταγωγό

Μια 26χρονη γυναίκα από την Αλβανία είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα του νεογέννητου κοριτσιού που βρέθηκε από τους άνδρες της Πυροσβεστικής στον φωταγωγό μιας τετραώροφης πολυκατοικίας στην Κατερίνη. 

Κατά την διάρκεια των ερευνών που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κατερίνης παίρνοντας καταθέσεις από τους ενοίκους της πολυκατοικίας, έφτασαν στα ίχνη της νεαρής αλλοδαπής που κατοικεί στον πρώτο όροφο του κτιρίου. Η γυναίκα στην Υποδιεύθυνση, όπου παραδέχθηκε ότι είχε φέρει στον κόσμο το μωράκι πριν από τρεις ημέρες, αλλά δεν έχει εξηγήσει πώς και γιατί βρέθηκε στον φωταγωγό.

Στη συνέχεια συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίζεται δικογραφία για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο. Το νεογέννητο σώθηκε όταν άκουσαν τα κλάματα οι κάτοικοι της πολυκατοικίας και ζήτησαν την επέμβαση της Πυροσβεστικής, επειδή νόμισαν ότι κάποιο γατάκι είχε παγιδευτεί στον φωταγωγό. Το ηλικίας λίγων ημερών νεογέννητο κοριτσάκι παραδόθηκε στο νοσοκομείο Κατερίνης, όπου εξετάστηκε και διαπιστώθηκε ότι είναι υγιέστατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου