24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Καλλιάνος....«Ο Λεβέντης μου είπε αν ξαναεπιτεθείς στον ΣΥΡΙΖΑ θα σε διώξω από το κόμμα»


Η απάντηση Λεβέντη: Το μέλλον θα δείξει ποιος λέει την αλήθεια

«Όλα άλλαξαν την ημέρα που επισκεφθήκαμε τον κ. Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου για να συζητήσουμε για τον εκλογικό νόμο. Βγαίνοντας, ο κ. Λεβέντης είχε αλλάξει γνώμη για όλους και για όλα» είπε ο Γιάννης Καλλιάνος για να εξηγήσει τι συνέβη και αποφάσισε να αποχωρήσει από την   Ένωση Κεντρώων..

Καταγγέλλοντας τον κ. Λεβέντη ότι έχει γίνει απολογητής και υμνητής του πρωθυπουργού, ο Γιάννης Καλλιάνος που έγινε γνωστός σε όλη την Ελλάδα ως ο μετεωρολόγος που ενημέρωνε για τον καιρό από τη συχνότητα των κρατικών καναλιών, είπε για τον Αλέξη Τσίπρα: «Μπορεί να είναι σοβαρό παιδί, όμως έφερε την καταστροφή». 

«Δεν πήγα στην Ένωση Κεντρώων για να λέω ότι είναι καλό παιδί ο Αλέξης και ότι ωρίμασε ο Αλέξης» συνέχισε ο κ. Καλλιάνος. 

Μάλιστα ο παραιτηθείς εκπρόσωπος Τύπου της Ένωσης Κεντρώων κατήγγειλε ότι πρόσφατα, έπειτα από ανακοίνωση που είχε εκδόσει δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Βασίλη Λεβέντη ο οποίος τον προειδοποίησε: «Αν ξαναεπιτεθείς στον ΣΥΡΙΖΑ θα σε διώξω από το κόμμα».

«Πρέπει να ειπωθεί η αλήθεια σ' αυτό τον τόπο. Είμαι ένας άνθρωπος καθαρός και ένας άνθρωπος που λέω την αλήθεια. Δεν πήγα στην Ένωση Κεντρώων για να τον απειλεί κάποιος ότι θα τον διώξει από το κόμμα» τόνισε ο Γιάννης Καλλιάνος στον Σκάι. 

Κληθείς να σχολιάσει τις φήμες ότι μετά την αποχώρησή του από την Ένωση Κεντρώων είναι έτοιμος να συνεργαστεί με τη ΝΔ, ο Γιάννης Καλλιάνος απάντησε: «Δεν υπάρχει καμία συζήτηση με τη ΝΔ. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση με κανένα κόμμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου