24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

Παίρνει τον Ιλόρι ο Ολυμπιακός



Το ρεπορτάζ της Sun για το «ερυθρόλευκο» ενδιαφέρον για τον Τιάγκο Ιλόρι επιβεβαιώνεται και όλα δείχνουν πως ο 23χρονος Πορτογάλος στόπερ της Λίβερπουλ θα πιάσει σύντομα Λιμάνι!

Ο Γιούργκεν Κλοπ θεωρεί πως ο Ιλόρι δεν μπορεί ακόμη να σταθεί στο επίπεδο της Premier League, γι' αυτό και η Λίβερπουλ δεν είναι αρνητική να τον παραχωρήσει ως δανεικό, ενώ δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να τον αποκτήσει ακόμη και με μεταγραφή, έναντι ενός ποσού ύψους έξι εκατομμυρίων ευρώ. 

Η Λίβερπουλ απέκτησε τον Ιλόρι το 2013 από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας έναντι 7,5 εκατομμυρίων ευρώ. Πάντως, στους reds δεν έχει παίξει και κάθε χρόνο πάει δανεικός (και συγκεκριμένα στις Γρανάδα, Μπορντό και Άστον Βίλα).

Την περσινή σεζόν με τους «χωριάτες» έγραψε 11 εμφανίσεις με τη δεύτερη ομάδα τους (Premier League 2) και τρεις στο Κύπελλο (Fa Cup). 

Ο Τιάγκο Ιλόρι είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές της Πορτογαλίας, δίνοντας το «παρών» και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο με την εθνική της χώρας του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου