24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

....κινδύνευσε η συνοχή της κυβέρνησης.....ΕΙΠΑΜΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΞΑΦΝΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ


Τα μισθολόγια των Ενόπλων Δυνάμεων φαίνεται πως (εξακολουθούν) να αποτελούν "κόκκινη γραμμή" για τον Π. Καμμένο


 και   τους Ανεξάρτητους Έλληνες, κάτι που έσπευσε να... υπενθυμίσει με έντονο τρόπο ο Πάνος Καμμένος στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Παρόλο που από τον Ιανουάριο του 2015 και την πρώτη κυβερνητική συνεργασία του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες φαίνεται πως η σχέση αυτή...
αντέχει, τα μισθολόγια των Ενόπλων Δυνάμεων και ειδικότερα το... ενδεχόμενο αυτά να πειραχτούν, είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος της συγκυβέρνησης.

Το παρασκήνιο μεταφέρει η στήλη του ΒΗΜΑτοδότη:

"Εν αναμονή των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ -για τα οποία ο Κυρ. Μητσοτάκης λέει ότι μόλις τα πιάσουν στα χέρια τους οι φορολογούμενοι θα πάθουν τέτοιο σοκ που "τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα πέσουν άλλες δύο ή τρεις μονάδες"- έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής ευρεία σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού, Αλ. Τσίπρα, κατά την οποία κινδύνευσε η συνοχή της κυβέρνησης.

Βεβαίως τα περίφημα non papers του Μαξίμου δεν είπαν λέξη, αλλά όταν ήρθε η ώρα να συζητηθοούν τα ειδικά μισθολόγια σηκώθηκε από τη θέση του ο Π. Καμμένος και είπε στον κ. Τσίπρα: "Εάν αγγίξεις τα μισθολόγια των Ενόπλων Δυνάμεων, εγώ φεύγω"!

Προκλήθηκε, όπως ήταν φυσικό, αναστάτωση, με τον πρωθυπουργό, τον Ευκλ. Τσακαλώτο και τον Γ. Χουλιαράκη να του λένε: "Φεύγεις, Πάνο; Και που πας;". Ο κ. Καμμένος κοίταξε τον κ. Τσίπρα και του είπε: "Να ξέρεις, πρόεδρε, δεν πρόκειται να τα ψηφίσω, δεν πρόκειται να τα ψηφίσει κανένα άλλο κόμμα, συνεπώς δεν περνούν".

Ο κ. Τσίπρας του είπε να καθίσει, να ηρεμήσει και ότι θα ξαναεξετάσουν τα μισθολόγια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου