24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Τέλος ο Μανιάτης από τον Ολυμπιακό!

O Γιάννης Μανιάτης αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό...

καθώς ο διεθνής μεσοαμυντικός δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ελλάδας. 

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου 

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ο αρχηγός
των Πειραιωτών δεν πήγε στου Ρέντη στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης και φυσικά η απουσία του δεν πέρασε απαρατήρητη. Οι συμπαίκτες του ρωτούσαν να μάθουν για ποιο λόγο δεν ήταν στου Ρέντη ο Μανιάτης και τα νέα περί αποχώρησης του διεθνούς μεσοαμυντικού, δεν άργησαν να κυκλοφορήσουν. 

Υπάρχουν, μάλιστα, πληροφορίες που αναφέρουν ότι ο Μανιάτης είναι ήδη στο εξωτερικό και βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με ομάδα της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό. Κάποιες πηγές ανέφεραν πριν λίγη ώρα ότι ο Μανιάτης βρίσκεται στο Βέλγιο και αν όντως η συγκεκριμένη πληροφορία ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, τότε το μυαλό όλων πάει στη Σταντάρ Λιέγης. 

Κανείς, άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνά ότι ο Μανιάτης αγωνίστηκε πέρυσι στη βελγική ομάδα (από τον Γενάρη και μετά) με τη μορφή δανεισμού από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Όπως και να έχουν, πάντως, τα πράγματα η ουσία είναι ότι ο Μανιάτης φεύγει από τους «ερυθρόλευκους» και όλα δείχνουν πως αυτήν τη φορά θα πρόκειται για κανονική μεταγραφή και όχι δανεισμό. Αυτό είναι, όμως, κάτι που θα γίνει γνωστό σήμερα ή αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου