24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΙΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΑΖΙ..... Απήγαγαν 16χρονο και τον βίαζαν στο κέντρο της Αθήνας



Σοκ προκαλεί η είδηση της απαγωγής ενός 16χρονου από το κέντρο της Αθήνας, ο οποίος μάλιστα είχε πέσει θύμα αλλεπάλληλων βιασμών από έναν 27χρονο Πακιστανικής υπηκοότητας.

Ειδικότερα, ο 27χρονος
είχε «φυλακίσει» μέσα σε διαμέρισμα της οδού Κεφαλληνίας τον ανήλικο, αφού πρώτα του είχε κλέψει τα έγγραφα του και τα χρήματα που είχε, ενώ ζητούσε παράλληλα λύτρα από τους συγγενείς του για να τον απελευθερώσει.

Θύμα του 27χρονου ήταν ένας 16χρονος από το Πακιστάν, από τους συγγενείς του οποίου ζητούσε 3.500 ευρώ για να τον απελευθερώσει.

Μάλιστα, καθ΄όλη την διάρκεια της παραμονής του στο διαμέρισμα ο 16χρονος είχε πέσει θύμα αλλεπάλληλων βιασμών και όταν οι γείτονες ακούγοντας τις φωνές του νεαρού αντιλήφθηκαν πως κάτι συμβαίνει στο σπίτι του δράστη και κάλεσαν την αστυνομία.
Δεμένος και κακοποιημένος

Η αστυνομία φτάνοντας στο σπίτι του 27χρονου βρήκε τον ανήλικο δεμένο και κακοποιημένο με εμφανή τα χτυπήματα στο πρόσωπο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο 27χρονος δράστης φέρεται πως είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για σωματικές βλάβες και ληστείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου