24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Έκλεισε και επίσημα σε Ολυμπιακό ο Χουάν Κάρλος Παρέδες ..



Έκλεισε και επίσημα σε Ολυμπιακό ο Χουάν Κάρλος Παρέδες με την Γουότφορντ να ανακοινώνει τον δανεισμό του με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Ανακοίνωση και από Ολυμπιακό.

Η Γουότφορντ ανακοίνωσε
τον εξάμηνο δανεισμό του Χουάν Κάρλος Παρέδες στον Ολυμπιακό με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, όπως αναμενόταν. Ο Παρέδες έφτασε τα ξημερώματα της Τρίτης στην Αθήνα για να περάσει εξετάσεις και να κλείσει και τυπικά στους Πειραιώτες.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Παρέδες. Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του αμυντικού από το Εκουαδόρ, Χουάν Κάρλος Παρέδες Ρεάσκο, από την αγγλική Γουότφορντ.

ΤΟ WHO IS WHO ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

Ο Χουάν Κάρλος Παρέδες Ρεάσκο (1.78μ.) γεννήθηκε στις 8/07/1987 στην πόλη Esmeraldas του Εκουαδόρ. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στην άμυνα και δη το δεξιό της άκρο. Άρχισε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Huracán SC και από τον Ιανουάριο του 2004 έγινε μέλος της πρώτης της ομάδας. Το 2006 μετακόμισε στην Barcelona SC Guayaquil και έναν χρόνο αργότερα μετεγγράφηκε στην Deportivo Cuenca όπου από εκεί δόθηκε δανεικός για έναν χρόνο στην Rocafuerte FC, η οποία αγωνιζόταν στην τρίτη κατηγορία του Εκουαδόρ. Η παρουσία του έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας στη δεύτερη κατηγορία. Μετά το τέλος του δανεισμού του επέστρεψε στην Deportivo Cuenca και από εκεί το 2010 μετακόμισε στην Deportivo Quitο με την οποία αγωνίστηκε στο Copa Libertadores και είχε και την χαρά να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα Εκουαδόρ τη σεζόν 2010-2011!

Το καλοκαίρι του 2013 επέστρεψε στην Barcelona SC Guayaquil όπου φόρεσε την φανέλα της για έναν χρόνο. Το καλοκαίρι του 2014 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Watford FC όπου και υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο. Ο Παρέδες αγωνίστηκε σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, σε αυτό της Premier League, πραγματοποιώντας 61 συνολικά συμμετοχές με την φανέλα των «σφηκών». Πλέον, γίνεται μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού. Στην επαγγελματική του καριέρα μετράει 157 συμμετοχές σε επίσημα ματς σε σπουδαία πρωταθλήματα όπως αυτό της Premier League, της Championship, του Copa Sudamericana και του Copa Libertadores. Αναλυτικά, έχει αγωνιστεί σε 32 ματς της Serie A Segunda Etapa, σε 30 της Serie A Primera Etapa, έχει 7 συμμετοχές στο Copa Sudamericana, 27 στο Copa Libertadores, 39 στην Championship και 17 στην Premier League. Ακόμα, έχει αγωνιστεί στο FA Cup μετρώντας 3 συμμετοχές όπως και στο EFL Cup με 2 συμμετοχές.

Είναι επίσης διεθνής με την Εθνική Εκουαδόρ, καθώς έχει φορέσει 66 φορές τη φανέλα με το εθνόσημο. Ο Παρέδες πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στις 10/09/2010 και στη νίκη με 2-1 κόντρα στο Μεξικό. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας, ήταν επίσης στην αποστολή της Εθνικής του ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014, πραγματοποιώντας μάλιστα, 3 συμμετοχές ως βασικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου