24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

ΠΡΟΣΟΧΗ...Μπαράζ από κρούσματα απάτης σε όλη τη χώρα....Η ΙΔΙΑ ΑΠΑΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ

 

Σε έξαρση βρέθηκαν οι απάτες σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών σε διάφορες περιοχές της χώρας, από επιτήδειους που τάχα ενημερώνουν για τροχαία των παιδιών τους ή συστήνονται ως εφοριακοί, ασφαλιστές, λογιστές ή και… απλοί φίλοι!

Μόνο στην Λαμία, δεκάδες οικογένειες αναστατώθηκαν από μεταμεσονύκτια τηλεφωνήματα «μαϊμού» αστυνομικών που ενημέρωναν ότι δήθεν τα παιδιά τους χρειάζονταν μεγάλα χρηματικά ποσά για να ξεμπλέξουν από τις κατηγορίες για τον θάνατο ανήλικου που προκάλεσαν σε τροχαίο. 

Ο μοναδικός που «τσίμπησε» το δόλωμα, όμως, ήταν ένας 80χρονος από τη Νέα Άμπλιανη, από τον οποίο οι απατεώνες ζήτησαν 20.000 ευρώ, αλλά προθυμοποιήθηκε να τους δώσει 2.300 ευρώ, όπως και έγινε με ραντεβού σε εκκλησία της περιοχής!

Στην Πάτρα, δυο άγνωστοι πλησίασαν με το αυτοκίνητό τους μια 40χρονη γυναίκα, συστήθηκαν ως ασφαλιστές του γιού της που τάχα είχε εκκρεμότητες και την πήγαν στο σπίτι της, όπου κατάφεραν να κλέψουν τα κοσμήματά της χωρίς να τους αντιληφθεί!

Με τον ίδιο τρόπο πλησίασαν δύο άγνωστοι μία 75χρονη στην Ζαχάρω Ηλείας, δήλωσαν εφοριακοί και της είπαν ότι ο γιος της όφειλε χρήματα στην τοπική Δ.Ο.Υ.. Έτσι, την έπεισαν να τους δώσει 800 ευρώ και εξαφανίστηκαν με το αυτοκίνητό τους.

Στο Αγρίνιο, δύο άγνωστοι πλησίασαν μία 81χρονη γυναίκα, της είπαν ότι είναι φίλοι του εγγονού της ο οποίος χρειάζεται άμεσα χρήματα και την έπεισαν να τους δώσει 700 ευρώ και διάφορα κοσμήματα αξίας 1.200 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου