24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Νέα επίθεση Κουρουμπλή σε Ντόρα και Μαρίκα


«Ο ελληνικός λαός γνωρίζει καλύτερα ποιοι είναι οι "χυδαίοι" και οι "ξεφτιλισμένοι"» απαντά ο υπ. Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής δίνοντας συνέχεια στο πόλεμο που έχει ξεσπάσει με τη Ντόρα Μπακογιάννη.

«Θα περίμενα από την κα Μπακογιάννη επιτέλους, να απαντήσει για την ταμπακιέρα» ανέφερε ο κ. Κουρουμπλής για το Μαρίκειο Ίδρυμα προσθέτοντας ότι «Επειδή η βουλευτής της ΝΔ ισχυρίστηκε σήμερα ότι το Μαρίκειο ήταν κρατικό ίδρυμα, μήπως δεν θυμάται καλά τι ήταν; Είτε έτσι όμως, είτε αλλιώς, υποχρεούνται να απαντήσουν στο απλό αλλά μέγα ερώτημα: Πού πήγαν τα πολλά εκατομμύρια που συγκεντρώθηκαν για το Μαρίκειο;».

Ο υπουργός δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι «η κα Μπακογιάννη σήμερα έχασε την ψυχραιμία της και απευθύνθηκε στο πρόσωπό μου με οξείς χαρακτηρισμούς».

Κατέληξε δε λέγοντας πως «ο ελληνικός λαός γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν μας, ποιοι είναι οι "χυδαίοι" και οι "ξεφτιλισμένοι"».