Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Πέμπτη, 1 Ιουνίου 2017

Ο πύργος των 8 εκατ. δολαρίων που αγόρασε ο Μπαράκ Ομπάμα

Οκτώ κρεβατοκάμαρες, ιδιωτικός δρόμος, 762 τετραγωνικά μέτρα... αποτελούν τα βασικά στοιχεία του δεύτερου ακριβότερου σπιτιού στην Ουάσιγκτον


Μοιάζει με πύργο, βρίσκεται σε ιδιωτικό δρόμο και η αξία του ανέρχεται σε 8,1 εκατ. δολάρια. Από την Πέμπτη, 1η Ιουνίου, το άκρως εντυπωσιακό σπίτι στην Ουάσιγκτον με τις οκτώ κρεβατοκάμαρες, ανήκει στον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών και την οικογένειά του, Μπαράκ Ομπάμα!


Πρόκειται για μία κατοικία 762 τετραγωνικών μέτρων, με οκτώ δωμάτια και ανέσεις που ανταποκρίνονται σε έναν πρώην πλανητάρχη. Το σπίτι ανήκε στον υπουργό Τύπου του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον, ο οποίος το είχε βάλει προς πώληση το 2016 έναντι 5,3 εκατ,. δολαρίων.

Ο εντυπωσιακός πυργίσκος νοικιάστηκε από το ζεύγος Ομπάμα αμέσως μετά την αποχώρησή τους από τον Λευκό Οίκο, με τη λήξη της προεδρικής θητείας του Μπαράκ και την ανάληψη των καθηκόντων από τον νέο πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.


Ο εκπρόσωπος της οικογένειας Ομπάμα επιβεβαίωσε την αγορά του εντυπωσιακού σπιτιού, υποστηρίζοντας πως το πρώην προεδρικό ζεύγος θα παραμείνει στην Ουάσιγκτον για τουλάχιστον άλλα 2,5 χρόνια, λόγω των σπουδών της μίας κόρης. Ως εκ τούτου, θεωρήθηκε προτιμότερο να αγοραστεί το σπίτι, από την ενοικίασή του.

Το σπίτι κατασκευάστηκε το 1928 και ανακαινίστηκε πλήρως το 2012. Σύμφωνα με τα στοιχεία, είναι το δεύτερο ακριβότερο σπίτι στην Ουάσιγκτον, με την κατοικία του Τζεφ Μπέζος να διατηρεί τα πρωτεία.

Δείτε τις φωτογραφίες από το πανάκριβο σπίτι...