ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Σάββατο, 24 Ιουνίου 2017

Χαρά και ανακούφιση στον Ολυμπιακό για Ρέτσο

Ο νεαρός αμυντικός λαχτάρησε άπαντες όταν έπεσε στο γρασίδι, με τη γλώσσα του να φάνηκε να έχει γυρίσει και το κορμί του να μην κινείται, ως αποτέλεσμα του χτυπήματος που δέχθηκε από κλωτσιά στο χείλος του και την πτώση του στον αγωνιστικό χώρο.

Άπαντες έτρεξαν πάνω του και με τη βοήθεια του ιατρικού επιτελείου το παιδί επανήλθε, ανακτώντας τις αισθήσεις του, ώστε να διακομιστεί και στο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως επιστρατεύθηκαν δύο ασθενοφόρα, στο
ένα εκ των οποίων υπήρχε και γιατρός και γενικότερα όλοι οι εμπλεκόμενοι ενήργησαν με αμεσότητα για να γίνει καλά ο Ρέτσος.

Ο ποδοσφαιριστής, από το βράδυ της Παρασκευής έχει επιστρέψει στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή των «ερυθρολεύκων» και η εξέλιξη αυτή, έπειτα και από τις «καθαρές» εξετάσεις, χαροποίησε τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους της ομάδας που τον περίμεναν πως και πως.

«Σουβενίρ» από το χτύπημα, ένα θλαστικο τραύμα στο χείλος του…


Όσον αφορά στο αγωνιστικό σκέλος, οι Μποτία, Φορτούνης και Σισέ χτύπησαν προς το τέλος της πρωινής προπόνησης, όμως ουδείς φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό. Οι Βιάνα και Σκαφίδας προφυλάσσονται από τον Χάσι, αφού αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα.