24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Η πρώτη νεκρή Ελληνίδα - θύμα των τζιχαντιστών


Εξαιρετικά κρίσιμη και μη αναστρέψιμη χαρακτηρίζεται η κατάσταση της Ελληνίδας η οποία είχε τραυματιστεί στην τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη, που σημειώθηκε 


ακριβώς πριν από μία εβδομάδα. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια της άτυχης γυναίκας έχει ήδη υπογράψει για τη δωρεά των οργάνων της.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία ελπίδα επιβίωσης, θεωρείται κλινικά νεκρή και πλέον ο χρόνος μετρά αντίστροφα. 

Τα τραύματά της ήταν πολύ σοβαρά και είχε υποβληθεί σε μία δύσκολη χειρουργική επέμβαση, που είχε συνολική διάρκεια οκτώ ωρών.

Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, μία ημέρα μετά την επίθεση στην πρωτεύουσα της Καταλονίας, ο ακόλουθος Τύπου της ελληνικής πρεσβείας στην Ισπανία ενημέρωνε η γυναίκα είναι γερμανικής υπηκοότητας παντρεμένη με Έλληνα, ενώ τα δύο παιδιά της, τα οποία επίσης τραυματίστηκαν κατά το τρομοκρατικό χτύπημα, έχουν διπλή υπηκοότητα, ελληνική και γερμανική.

«Ο πατέρας ήταν πολύ ταραγμένος» έλεγε η γραμματέας του Fernando Turró Homedes, επίτιμου προξένου της Ελλάδας στη Βαρκελώνη, Θεώνη Ζησιμοπούλου.