ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017

ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ ΑΜΟΙΒΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ.....

Συνέβη στο Αυγείο του δήμου Ήλιδας, με πρωταγωνιστές τέσσερις εργάτες από το Πακιστάν ηλικίας 25, 26, 26 και 39 ετών αντίστοιχα που εργάζονταν σε καλλιέργεια πιπεριού στην περιοχή.

Όταν έχοντας ολοκληρώσει τη δουλειά τους, ζήτησαν από τον ιδιοκτήτη της καλλιέργειας που κατοικεί 
Ηλεία: Με χασίς πλήρωνε τους εργαζόμενους του ιδιοκτήτης καλλιέργειας πιπεριού

σε γειτονικό χωριό να τους πληρώσει. Εκείνος τους είπε πως δεν
είχε λεφτά και τους πρότεινε να πάρουν 215 γραμμάτια κάνναβής για να “πατσίσουν” τα μεροκάματα.

Οι Πακιστανοί δέχθηκαν και έτσι βρέθηκαν μπλεγμένοι πολύ γρήγορα με το νόμο. Το γεγονός έγινε γρήγορα γνωστό στην περιοχή αλλά και στην Αστυνομία.

Οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας το απόγευμα της Τετάρτης έκαναν έρευνα στους Πακιστανούς και βρήκε την παραπάνω ποσότητα στην κατοχή τους.


Στις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών για το πως βρέθηκε στην κατοχή τους η κάνναβη, οι Πακιστανοί αποκάλυψαν πως την είχαν δεχθεί αντί αμοιβής για τη δουλειά τους στο χωράφι. 

Οι τέσσερις συνελήφθησαν και οι αστυνομικοί αναζήτησαν πλέον και τον 48χρονο ιδιοκτήτη της καλλιέργειας πιπεριού ο οποίος συνελήφθη και αυτός. Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει πως βρέθηκε στην κατοχή του η κάνναβή που έδωσε στους Πακιστανούς, μη έχοντας χρήματα να τους πληρώσει τα μεροκάματα.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Αμαλιάδας.

Πηγή: www.ilialive.gr