24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Πάτρα...Συνελήφθησαν οι 3 Πακιστανοί που απήγαγαν και δολοφόνησαν 21χρονο ομοεθνή τους

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται για την απαγωγή και τη δολοφονία του 21χρονου ομοεθνή τους, η σορός του οποίου βρέθηκε σε αγροτική 

περιοχή στη Λακκόπετρα Αχαΐας. Οι δράστες απαιτούσαν χρηματικό ποσό από την 

οικογένειά του στο Πακιστάν, αναφέροντας τους ψευδώς, ότι ο 21χρονος είναι ζωντανός.
Σε βάρος των δραστών είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης από τον Ανακριτή Πατρών. Οι 3 Πακιστανοί ηλικίας 21, 34 και 51 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διάπραξη και συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση, αρπαγή και εκβίαση, έγινε την Πέμπτη από άνδρες της αστυνομικής διεύθυνσης Πατρών.

Επιπλέον, για την ίδια υπόθεση βαρύνονται με τις ίδιες κατηγορίες και αναζητούνται για να συλληφθούν, ακόμη δύο υπήκοοι Πακιστάν, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών ερευνών, που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας.

Τι έχει συμβεί

Όλα ξεκίνησαν στις 6 Ιουλίου 2017, οπότε και δηλώθηκε η εξαφάνιση του 21χρονου θύματος, από δύο ομοεθνείς του στο Τμήμα Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, αναφέροντας ότι τον αναζητούν από τις 4 Ιουλίου 2017. Έπειτα από αναζητήσεις οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, εντόπισαν το αυτοκίνητο του 21χρονου, σε αγροτική περιοχή στο Λιμνοχώρι Αχαΐας.

Τη διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών όταν ο πατέρας του θύματος, που διαμένει στο Πακιστάν, κατήγγειλε ότι άγνωστοι δράστες έχουν απαγάγει τον 21χρονο γιο του, ζητώντας του λύτρα για να μην τον σκοτώσουν, ενώ όταν κατέβαλε χρηματικό ποσό, δεν επικοινώνησαν ξανά μαζί του.

Από την εξειδικευμένη και ενδελεχή αστυνομική έρευνα και την αξιοποίηση των στοιχείων της υπόθεσης, ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή των τριών δραστών, στην απαγωγή και στην ανθρωποκτονία του 21χρονου, καθώς και στον εκβιασμό σε βάρος του πατέρα του.

Στο πλαίσιο εκτεταμένων αστυνομικών αναζητήσεων, εντοπίστηκαν την Τετάρτη, 23 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη, από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών και του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οι τρεις δράστες.

Κατά την προανάκριση ο 34χρονος ομολόγησε τις πράξεις του και υπέδειξε στους αστυνομικούς, αγροτική περιοχή στην Λακκόπετρα Αχαΐας, όπου εντοπίστηκε η σορός του θύματος.

Όπως προέκυψε, οι δράστες είχαν διαπράξει την ανθρωποκτονία, στις αρχές Ιουλίου, αμέσως μετά την απαγωγή του θύματος, ενώ ο 50χρονος δράστης μιμούνταν τη φωνή του 21χρονου σε συνομιλίες , που είχαν οι συλληφθέντες, με τον πατέρα του στο Πακιστάν, προκειμένου να τον πείσουν ότι είναι ζωντανός.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.