Δυναμίτης PRESS ....Politics news

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....dunamitispress@yahoo.gr ... Ελευθερο δημοκρατικο BLOG ....ΕΝΕΡΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...Δυναμίτης PRESS ....Politics news ...

Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

Εντελώς αστείος προπονητής, αλλά τουλάχιστον κατάλαβε ότι με ομάδα καφενείο δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα

Αφού πλακώθηκε με τον προπονητή του Λεβαδειακού και αποβλήθηκαν μαζί, στο τέλος κατάλαβε γιατί δεν πρόκειται να τερματίσει ούτε… τρίτος!

ΕΙΝΑΙ  ΒΑΡΙΑ  Η ΦΑΝΕΛΑ  ΤΟΥ  ΠΑΟΚ

Πιο αστείος προπονητής για ομάδα ποδοσφαίρου από τον Λουτσέσκου θέλει πολύ προσπάθεια για να βρεθεί. 

Το απέδειξε σήμερα με την γελοία συμπεριφορά του που πλακώθηκε με τον προπονητή του Λεβαδειακού με αποτέλεσμα να αποβληθούν και οι δυο μαζί!


Τουλάχιστον έδειξε προσγειωμένος για να μην γελάνε μαζί του όλοι οι φίλαθλοι με αυτό που περιμένει τον ΠΑΟΚ φέτος. Αναλυτικά ο Λουτσέσκου τόνισε μετά το αποτυχημένο αποτέλεσμα με τον Λεβαδειακό: «Πρώτα από όλα, το αποτέλεσμα στο τέλος, είναι δίκαιο. Ξεκινήσαμε με έλλειψη αυτοπεποίθησης.

 Κάναμε κάποια λάθη, μας προκάλεσε έκπληξη η επιθετικότητα και η θέληση του Λεβαδειακού. Έπαιξε με μεγάλες μπάλες, είχε επιθετικότητα στη δεύτερη μπάλα, με τον Μπραντάο, μας γύρισε πίσω και ήταν κι εκεί, πάλι πρώτος στη μπάλα.

Βήμα – βήμα, επιστρέψαμε στο παιχνίδι ώστε να το ελέγξουμε, ωστόσο κάναμε λάθη γιατί παίξαμε πολύ αργά, δεν είχαμε γρήγορη κίνηση της μπάλας. Δε χρησιμοποιήσαμε την κατάλληλη στιγμή να πάμε στο χώρο και δώσαμε τη δυνατότητα στον αντίπαλο να οργανωθεί καλά.

«Ελέγχαμε περισσότερο τις καταστάσεις για να πιέσουμε αλλά ήταν πολύ καλοί στην επανοργάνωση του παιχνιδιού τους και κρατώντας αυτό το 5-4-1, ήταν πολύ δύσκολο να δημιουργήσουμε ρήγματα. Σε τέτοια παιχνίδια είναι σημαντικό να έχεις μια ευκαιρία να σκοράρεις, δεν το κάναμε στις δύο και τρεις που είχαμε.

Λόγω αυτού, επιτρεπόταν στο Λεβαδειακό να παίξει με μεγάλες μπάλες και να έρθει στο δικό μας μισό. Παλεύοντας για τη δεύτερη μπάλα, είχαν δύο ευκαιρίες. Ήταν δύσκολο παιχνίδι μετά το παιχνίδι της Πέμπτης. 
Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαστε έτοιμοι, χρειαζόμαστε χρόνο, αλλά ο χρόνος δεν είναι υπέρ μας. Σε αυτή την περίοδο χρειαζόμαστε και θέληση να παλέψουμε για οτιδήποτε, γιατί αυτή η θέληση θα μας δώσει και αυτοπεποίθηση για τα αποτελέσματα που θέλουμε».