24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Ρωσία: Σειρήνες σε δύο πόλεις λόγω των πλημμυρών ...Οι πιο δύσκολες ημέρες είναι μπροστά μας, λέει το Κρεμλίνο




Σειρήνες συναγερμού για πλημμύρα ήχησαν σήμερα σε δύο ρωσικές πόλεις, 


προειδοποιώντας χιλιάδες επιπλέον ανθρώπους να απομακρυνθούν αμέσως, καθώς δύο μεγάλοι ποταμοί έχουν φθάσει σε σημείο... υπερχείλισης στις χειρότερες πλημμύρες που έχουν σημειωθεί εδώ και τουλάχιστον 70 χρόνια.
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε σήμερα πως ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν επικεντρώνει στην αντιμετώπιση των πλημμυρών, πρόσθεσε όμως ότι οι πιο δύσκολες ημέρες δεν έχουν ακόμα παρέλθει για τις περιφέρειες Κουργκάν και Τιουμέν.


Τα χιόνια, που λιώνουν γρήγορα σε μεγάλα τμήματα της οροσειράς των Ουραλίων και στη Σιβηρία, έχουν κάνει να φουσκώσουν μερικοί από τους μεγαλύτερους ποταμούς, οι οποίοι υπερχείλισαν πλημμυρίζοντας μέχρι τώρα τουλάχιστον 10.500 σπίτια ενώ πολλές χιλιάδες άλλα κινδυνεύουν.


Ο ποταμός Ουράλης, ο τρίτος μεγαλύτερος της Ευρώπης, ο οποίος χύνεται στην Κασπία, έσπασε την Παρασκευή ένα αναχωματικό φράγμα και πλημμύρισε την πόλη Ορσκ λίγο νότια από την οροσειρά των Ουραλίων. Πιο κάτω στον ρου του ποταμού, στο Όρενμπουργκ, μια πόλη περίπου 550.000 κατοίκων, η στάθμη του νερού ανεβαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου