24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Αγνοείται αεροσκάφος PDF Εκτύπωση E-mail

aeroskafos_copyΈρευνες για τον εντοπισμό ενός μονοκινητήριου διθέσιου αεροσκάφους, το στίγμα του οποίου χάθηκε από τα ραντάρ 25 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Ζακύνθου, διεξάγονται από ένα ΣΕ-130, ένα σούπερ πούμα, πλωτά του λιμενικού Σώματος και παραπλέοντα σκάφη. Σύμφωνα με πληροφορίες στο αεροσκάφος επέβαιναν δύο άτομα και σύμφωνα με το σχέδιο πτήσης που είχε κατατεθεί το μικρό αεροσκάφος απογειώθηκε στις 7.45 από τη Ζάκυνθο με προορισμό την Κέρκυρα και στις 7.56 χάθηκε το στίγμα του.

Μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του αεροσκάφους δεν έχουν φέρει κάποιο αποτέλεσμα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των επιβατών του μονοκινητήριου πρέπει να είναι και μία γυναίκα, δεδομένου ότι η φωνή της ακούστηκε στον ασύρματο να καλεί σε βοήθεια.

Πέραν των εναέριων μέσων της Πολεμικής Αεροπορίας, απογειώθηκε από τη βάση του Πολεμικού Ναυτικού στο Μαραθώνα ένα ελικόπτερο Σικόρσκι. Επίσης, κατευθύνεται στην περιοχή των ερευνών κι ένα ναρκαλιευτικό που απέπλευσε από την Κεφαλονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου