24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Προφυλακίστηκε για κατασκοπεία ο 30χρονος μουσουλμάνος που φωτογράφιζε...

.

Προφυλακίστηκε με την κατηγορία της κατασκοπείας σε βαθμό κακουργήματος ο 30χρονος μουσουλμάνος ο οποίος συνελήφθη πριν από περίπου μία εβδομάδα στη Σαμοθράκη με εκατοντάδες φωτογραφίες από στρατιωτικές εγκαταστάσεις της χώρας και ομολόγησε ότι συνεργαζόταν με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.
Ο νεαρός άλλαξε τακτική ενώπιον του ανακριτή και υποστήριξε ότι...


φωτογράφιζε στρατιωτικούς χώρους και παρελάσεις για επαγγελματικούς λόγους ή από χόμπι. Δεν έδωσε όμως πειστικές απαντήσεις στο γιατί είχε τόσες πολλές φωτογραφίες στον ηλεκτρονικό του υπολογιστή βρέθηκαν εικόνες μέχρι και από στρατόπεδα στον Αυλώνα. Ο ίδιος δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι του τις έδωσε κάποιος πελάτης του που ήθελε αντίγραφα.
Οταν συνελήφθη είχε ομολογήσει ότι δρούσε κατ' εντολή δύο ατόμων που τον προσέγγισαν στο φωτογραφείο του στην Αλεξανδρούπολη και του έδιναν 500 ευρώ κάθε φορά που τους παρέδιδε ένα πακέτο φωτογραφιών με στρατιωτικό περιεχόμενο. Τότε είχε υποστηρίξει ότι αυτό το έκανε τουλάχιστον 8 φορές, ενώ στη συνέχεια δεν επέμενε στους ισχυρισμούς του για συνεργασία με τις τουρκικές, μυστικές υπηρεσίες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν διέψευσε την ομολογία του αυτή, υποστήριξε όμως ότι έγινε κάτω από ψυχολογική πίεση των αστυνομικών οργάνων.
Ο νεαρός θα κρατηθεί το Σαββατοκύριακο στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης και στις αρχές της εβδομάδας θα μεταχθεί στις φυλακές Κομοτηνής.
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το δημοσίευμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου