24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Κι ενω συμβαίνουν ολα αυτά ...

Κι ενω συμβαίνουν ολα αυτά, ο Χατζηεμμανουήλ, το golden boy, μιλώντας στην εφημερίδα "Κεφάλαιο" , ζήτησε απο τον διάδοχό του, να επεκτείνει τη σύμβαση ΟΠΑΠ-ΙΝΤΡΑΛΟΤ.
Θα θέλαμε να μας ενημερώσεις αγαπητέ Παύλο,
εαν θα εξακολουθήσει ο ΟΠΑΠ να δίνει 9 εκατομμύρια ρεκλάμα στις εφημερίδες των εναπομείναντων νταβατζήδων και στους μεσάζοντες διαφημιστές.

Την ίδια στιγμή, αγαπητέ πρωθυπουργέ μου, μας προκαλεί απορίες το γεγονός οτι
οι 128 Πασόκοι δεν ζήτησαν τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τις ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ που ακύρωσαν τον Καραμανλή, τον Μπαιρακαταράτο, τον φοβερό διώκτη των νταβατζήδων. Οι εγχώριοι νταβατζήδες σε συνεργασία με τους υπερατλαντικούς φίλους μας παρακολουθούσαν μεγάλο μέρος του πολιτικού, επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας.

Σ αυτό το Εθνικό σκάνδαλο αγαπητέ πρωθυπουργέ, σε παρακαλώ να προσθέσεις και την "αυτοκτονία" με τρείς ναυτικούς κόμπους ενος νέου παιδιού, που το ίδιο βράδι είχε αγοράσει τρεις πάστες απο το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς του και ετοιμαζόταν για κάποια εκδρομή με τη κοπέλα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου