24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς βρίσκεται στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης όπου καταθέτει εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ

 


Η πρώην πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Στόρμι Ντάνιελς βρίσκεται στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης όπου καταθέτει 

εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ στην ποινική δίκη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ.

Η ηθοποιός, το πραγματικό ...όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, έλαβε 130.000 δολάρια στο τέλος της προεκλογικής εκστρατείας του 2016 για να μην αποκαλύψει μια σεξουαλική σχέση που εκείνη υποστηρίζει ότι είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ το 2006, μια πληρωμή που συγκαλύφθηκε και βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης. Η Στόρμι Ντάνιελς αφού ορκίστηκε ξεκίνησε να καταθέτει στην αίθουσα όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η ακροαματική διαδικασία, την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος την κατηγορεί ότι ψεύδεται, κάθεται ενώπιόν της, σε απόσταση λίγων μέτρων, στη θέση του κατηγορουμένου.

Με σκυθρωπό ύφος, ο Ντόναλντ Τραμπ εισήλθε στη δικαστική αίθουσα λίγο πριν από τις 09.30 τοπική ώρα, όπως κάθε ημέρα.

Η Στόρμι Ντάνιελς ξεκίνησε την κατάθεσή της μιλώντας για τα πρώτα της χρόνια που εργαζόταν ως στρίπερ επειδή, όπως είπε, αυτό τις εξασφάλιζε περισσότερα χρήματα από ό,τι η προηγούμενη δουλειά της σε στάβλο. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις επικοινωνίες της με τον Τραμπ αφότου τον συνάντησε, μιλώντας για το μήνυμα που είχε λάβει, με το οποίο της έλεγε ότι ήθελε να δειπνήσει μαζί της.

Ειδικότερα, η Ντάνιελς είπε ότι ο σωματοφύλακας του πρώην προέδρου των ΗΠΑ τη ρώτησε αν ήθελε να δειπνήσει με τον Τραμπ στο τουρνουά γκολφ και της ζήτησε τον αριθμό τηλεφώνου της. Εκείνη αρχικά αρνήθηκε, ωστόσο ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεών της, της είπε τελικά να πάει για δείπνο, δεδομένης της διασημότητας του Τραμπ. Η ίδια θυμάται ότι ο ίδιος τη ρώτησε «τι θα μπορούσε να πάει στραβά;». Μάλιστα εκείνη τη στιγμή, ακούστηκαν γέλια από το κοινό στην αίθουσα του δικαστηρίου.

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκε επίσης η διάσημη φωτογραφία της Στόρμι Ντάνιελς και του Ντόναλντ Τραμπ σε κατάστημα δώρων στο θέρετρο Lake Tahoe όπου είχαν συναντηθεί το 2006.

Στη συνέχεια, η Στόρμι Ντάνιελς μίλησε για τη συνάντηση με τον Τραμπ για δείπνο. Όπως τόνισε, όταν βγήκε για πρώτη φορά από τη σουίτα του ξενοδοχείου του, φορούσε «μεταξωτές ή σατέν» πιτζάμες, τις οποίες η Ντάνιελς συνέκρινε με εκείνες που συχνά φορούσε ο Χιου Χέφνερ. Του ζήτησε να αλλάξει και εκείνος επέστρεψε με διαφορετικά ρούχα.
«Με τη Μελάνια δεν κοιμόμαστε καν στο ίδιο δωμάτιο»

Η Στόρμι Ντάνιελς πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια του δείπνου της με τον Τραμπ, τον ρώτησε για τη σύζυγό του. Εκείνος της είπε, να μην ανησυχεί γιατί οι δυο τους «δεν κοιμούνται καν στο ίδιο δωμάτιο». Ο Τραμπ και η Μελάνια παντρεύτηκαν το 2005, ένα χρόνο πριν από αυτή τη συνάντηση. Από την πλευρά του ο Τραμπ έκλεισε τα μάτια του, κούνησε το κεφάλι του και ψιθύρισε στους δικηγόρους του, καθώς τα έλεγε αυτά η Ντάνιελς.
«Μου θυμίζεις την κόρη μου»

Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του δείπνου τους, η Ντάνιελς είπε ότι ο Τραμπ της πρότεινε να εμφανιστεί στο ριάλιτι σόου του “The Apprentice”.

Η Ντάνιελς κατέθεσε στη συνέχεια ότι δεν πίστευε ότι ήταν εύλογο για ένα μεγάλο δίκτυο να επιτρέψει σε μια πορνοστάρ να συμμετάσχει στην εκπομπή. Αλλά η Ντάνιελς τόνισε ότι ο Τραμπ της απάντησε ότι του θύμιζε την κόρη του, Ιβάνκα, λέγοντάς της ότι οι άνθρωποι την υποτιμούσαν επίσης επειδή ήταν όμορφη.

Παράλληλα κατέθεσε ότι ο Τραμπ της τηλεφωνούσε από καιρό σε καιρό και εκείνη τον έβαζε στο σε ανοικτή ακρόαση με τις φίλες της γιατί το θεωρούσε «αστείο».

Καθώς η Στόρμι Ντάνιελς ξεκίνησε να περιγράφει αυτό που θα εξελισσόταν σε μια υποτιθέμενη σεξουαλική επαφή με τον Τραμπ, ο πρώην πρόεδρος ταράχθηκε δείχνοντας ανήσυχος στη θέση του και συνομίλησε ψιθυριστά με τους συνηγόρους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου