24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Οι δράστες τον χτύπησαν με ρόπαλο και τον σκότωσαν για να του αρπάξουν την τσάντα με τις εισπράξεις

  
Θύμα ληστείας είχε πέσει ένας 53χρονος ιδιοκτήτης περιπτέρου που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το βράδυ της περασμένης Τρίτης, την στιγμή που έφτανε στην πυλωτή της πολυκατοικίας του στην Πάτρα. Οι δράστες τον χτύπησαν με ρόπαλο και τον σκότωσαν για να του αρπάξουν την τσάντα με τις εισπράξεις και στη συνέχεια έκρυψαν το πτώμα σε ένα κοντινό χωράφι.
    
Η σορός του 53χρονου βρέθηκε τέσσερα 24ωρα... μετά την εξαφάνισή του και την δήλωση εξαφάνισης που είχε κάνει η αδελφή του στην Ασφάλεια Πατρών. Το θύμα έφερε χτυπήματα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο, ενώ δίπλα του βρέθηκαν ένα άδειο χρηματοκιβώτιο και μερικά έγγραφα. Η σορός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου θα γίνει νεκροτομή για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
    
Το θύμα ζούσε μόνο του στην περιοχή της Εγλυκάδας και διατηρούσε περίπτερο στα Δεμένικα. Φαίνεται ότι οι δράστες γνώριζαν ότι έκανε αρκετά μεγάλες εισπράξεις και του είχαν στήσει ενέδρα για να τον ληστέψουν. Ίσως και να μην ήταν σκοπός τους να τον σκοτώσουν αλλά, όταν διαπίστωσαν πως ήταν νεκρός, έκρυψαν το πτώμα για να κερδίσουν χρόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου