24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Σφακιανάκης: Είναι δυνατόν να λες βρε ανόητε τύπε, ότι δεν διάβασες το Μνημόνιο;

Την οργισμένη αντίδρασή του στο γεγονός πως ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και πολλοί ακόμα υπουργοί, δεν έχουν μελετήσει το κείμενο του Μνημονίου, εξέφρασε ο Νότης Σφακιανάκης μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Mou».


«Για πάρα πολλά χρόνια έχουμε κάνει τις απίστευτες ανοησίες. Αναφέρομαι στον λαό, στους ανθρώπους που κατοικούν.....
τη χώρα των Ελλήνων. Έχουμε κάνει απίστευτα λάθη και προσπαθούμε τώρα να λύσουμε τα προβλήματά μας από τη μια στιγμή στην άλλη, κάτι που δεν γίνεται. Δεν έχω συμμετάσχει στο παιχνίδι των εκλογών ποτέ μέχρι τώρα. Είμαι 52 χρόνων και ποτέ δεν συμμετείχα, διότι από πολύ μικρός αντιλήφθηκα ότι αυτό που συμβαίνει γύρω μου είναι πλαστό και ψεύτικο. Αυτοί οι τύποι θα έπρεπε να έχουν αποχωρήσει από όλα αυτά, γιατί θα έπρεπε να τους έχει διώξει ο κόσμος εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι ανήθικοι, δεν το καταλαβαίνετε; Είναι ανόητοι! Είναι δυνατόν να λες βρε ανόητε τύπε, ότι δεν διάβασες το Μνημόνιο, το οποίο έχει βάλει όλους τους ανθρώπους που κατοικούν αυτή τη χώρα- τα παιδιά και τα δισέγγονά τους- στη φυλακή; Είναι σοβαρά τα πράγματα! Διώξτε όλους αυτούς που σας καταδυναστεύουν. Είναι φασίστες αυτοί που κυβερνούν» είπε ο γνωστός τραγουδιστής.


Πηγή: yupi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου