24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Γεώργιος Παπαδημητρίου : Ιδού το "ρατσιστικό" έγκλημα της δολοφονίας του Ιρακινού


Δύο βδομάδες πέρασαν απο την ημέρα που ένας Ιρακινός λαθρομετανάστης δολοφονήθηκε στο κέντρο της Αθήνας και το έγκλημα αυτό ΟΛΟΙ έσπευσαν να το χαρακτηρίσουν "ρατσιστικό" και εμμέσως πλην σαφώς να ρίξουν την ευθύνη στην Χρυσή Αυγή. Ο ίδιος ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ βιάστηκε....
να θριαμβολογήσει γιατι νόμισε οτι ήταν η ευκαιρία του να "πιάσει στα πράσα" την Χρυσή Αυγή, χωρίς να έχει κάποιο επίσημο πόρισμα απο την αστυνομία που να αποδεικνύει τους ισχυρισμούς του. 
Την σκυτάλη αμέσως μετά πήραν τα κόμματα της αριστεράς τα οποία εξαπέλυαν καθημερινώς τόνους λάσπης εναντίον των Ελλήνων εθνικιστών.Το προγκρόμ επιθέσεων δεν σταμάτησε μόνο στις φραστικές αντεγκλήσεις αλλά προχώρησαν και σε πράξεις.Τα γραφεία του κόμματος στο Παγκράτι ανατινάχθηκαν,όπως  επίσης και το κατάστημα που διατηρεί στην Αθήνα,ο βουλευτής μας της Κορίνθου, Ευστάθιος Μπούκουρας.Σημειωτέον οτι και στις δύο αυτές τρομοκρατικές ενέργειες ουδείς συνελήφθει!
Επειδή όμως το ψέμμα έχει κόντα ποδάρια,η αστυνομία έχει εξιχνιάσει την υπόθεση και τα πράγματα δεν είναι όπως τα λέγανε.Εγώ παραθέτω τρία (3) links απ'οπου φαίνεται η αλήθεια και του λόγου το ασφαλές.Προσέξτε οτι το ένα link είναι του καθεστωτικού tovima.gr,που δεν φημίζεται και για την ιδιαίτερη συμπάθεια που τρέφει προς την Χρυσή Αυγή.
Μετά απο όλα αυτά....που θα πάτε να κρυφτείτε υποκριτές,λασπολόγοι;



Γεώργιος Παπαδημητρίου
πολιτευτής Πιερίας,
Λαικός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου