24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Την πρόθεσή του να αποσύρει τις μετοχές της εταιρείας Ιατρικό Αθηνών από το Χ.Α. επιβεβαίωσε ο κ. Γ. Αποστολόπουλος



Την πρόθεσή του να αποσύρει τις μετοχές της εταιρείας Ιατρικό Αθηνών από το Χ.Α. επιβεβαίωσε ο κ. Γ. Αποστολόπουλος, πρόεδρος του διοικητικού ...συμβουλίου και επί της ουσίας βασικός μέτοχος, με..
το σκεπτικό ότι εκτός Χ.Α. η εταιρεία θα είναι περισσότερο ευέλικτη να πραγματοποιήσει τα επιχειρηματικά της σχέδια. Στο σχετικό σημείωμα που δημοσιοποιήθηκε χθες, ο κ. Αποστολόπουλος αναφέρει πως ακόμη και αν δεν καταφέρει να συγκεντρώσει μέσω της δημόσιας πρότασης το απαιτούμενο ποσοστό, θα θέσει το θέμα της εξόδου από το Χ.Α. μέσω γενικής συνέλευσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Ιατρικό Αθηνών είναι ο μεγαλύτερος όμιλος στο χώρο της δευτεροβάθμιας υγείας, δηλαδή τις κλινικές με κύκλο εργασιών περίπου στα 200 εκατ. ευρώ για φέτος, με κεφαλαιοποίηση 70 εκατ. ευρώ και συμμετοχή στο Γενικό Δείκτη του Χ.Α. και τον FTSE MidCap. H αποχώρησή του θεωρείται πλήγμα για την αγορά, καθώς η εταιρεία είχε και ξένο θεσμικό επενδυτή στο μετοχικό της κεφάλαιο.


 Πηγή : naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου