24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

160 άνθρωποι σκοτώθηκαν στις συγκρούσεις που σημειώθηκαν το τελευταίο 48ωρο σε μικρή απόσταση από τη Δαμασκό


Συνολικά 160 άνθρωποι σκοτώθηκαν στις συγκρούσεις που σημειώθηκαν το τελευταίο 48ωρο σε μικρή απόσταση από τη Δαμασκό, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Η ίδια πηγή διευκρίνισε...
ότι η σφοδρότητα των συγκρούσεων ήταν ιδιαιτέρως μεγάλη στα ανατολικά της πρωτεύουσας, στην Γούτα, η οποία κρίνεται ως μία ισχυρή θέση των εξεγερμένων.

 Το Παρατήριο υπενθυμίζει ότι οι κυβερνητικές δυνάμεις έχουν αποκόψει απολύτως τον ανεφοδιασμό των δυνάμεων της αντιπολίτευσης που διατηρούσαν οχυρές θέσεις στα νότια προάστια της συριακής πρωτεύουσας.
Έτσι, η αντιπολίτευση έχει μετατοπίσει το κέντρο βάρους των επιχειρήσεών της προς τα ανατολικά της πρωτεύουσας προσπαθώντας αφενός να άρει την πολιορκία των δυνάμεών της νοτιότερα, αφετέρου να προασπίσει δυναμικά τις δυνάμεις της που επιχειρούν στα ανατολικά προάστια και περίχωρα της Δαμασκού.

Ναυτεμπορική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου