24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Πέντε οι ληστές που δολοφόνησαν ηλικιωμένο στο Βόλο


Μέσα σε 16 ημέρες εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την δολοφονία του υπερήλικα 

συνταξιούχου τραπεζικού που είχε βρεθεί νεκρός στις 12 Απριλίου μέσα στη μονοκατοικία του στο πάρκο «Μεφσούτ» ...

Μέσα σε 16 ημέρες εξιχνίασαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την δολοφονία του υπερήλικα συνταξιούχου τραπεζικού που είχε βρεθεί νεκρός στις 12 Απριλίου μέσα στη μονοκατοικία του στο πάρκο «Μεφσούτ» στο Βόλο. Οι πέντε Έλληνες που είχαν εισβάλει για να τον ληστέψουν, συνελήφθησαν και ομολόγησαν τα πάντα.

Πρόκειται για αδίστακτους κακοποιούς ηλικίας 34, 39, 41, 57 και 63, οι περισσότεροι από τους οποίους έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων. Οι δράστες δεν σεβάστηκαν ούτε την προχωρημένη ηλικία του 92χρονου Αντώνη Αντωνίου, ούτε το βαρύ ιατρικό ιστορικό του με τα πολλαπλά εγκεφαλικά και την καρδιοπάθεια από τα οποία υπέφερε.

Έτσι, έδεσαν τα χέρια του με μονωτική ταινία και τον φίμωσαν με αυτήν, για να ερευνήσουν ανενόχλητοι το σπίτι αναζητώντας χρήματα και τιμαλφή. Όταν έφυγαν, ο άτυχος ηλικιωμένος προσπάθησε να λυθεί, αλλά υπέστη κατάγματα στα πλευρά τα οποία προκάλεσαν τραύματα στον πνεύμονά του, με αποτέλεσμα να ξεψυχήσει αβοήθητος! Οι πέντε κακοποιοί, που εντοπίστηκαν από ίχνη του DNA τους και αποτυπώματα που άφησαν στον τόπο της ληστείας, παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου